Hogy készíted el a sütőtököt a babádnak?
Kislányom 6 hónapos, most kezdtük a hozzátáplálást, még csak almát evett eddig. Most alma-sütőtök kombót szeretnék neki adni.
Még egy kérdés: Az baj ha szilárd volt a széklete tegnap este? Eddig mindig híg volt neki, most az almától szilárd kaki lett.
A sütőtök egyértelműen széklet lazító.Én is mindig almával adom,mert kiegészítik egymást; mind ízben mind hatásban.
Én úgy szoktam,hogy a tököt megsütöm,aztán pépesítem, majd az almát is és összekavarom.Egyszerre azért nem szoktam,mert nem viszi úgy a botmixer,mert a tök miatt nagyon sűrű.Van hogy adok hozzá pici vizet is,hogy lazább legyen, ne legyen olyan "fojtós".Viszont egy jó tanács: tökből mindig kevesebb legyen az arány,mint almából,mert az töményebb,nehezebb.Ha a kettőt egyszerre adod,tuti nem lesz probléma a kakival!
nekem azt javasolták,mindent külön vezessek be és ha már ismeri az ízt,akkor keverhetem "kombó" vá :)
egyébként a sütötököt felezve sütöm,aztán pépesítem és jégkockatartóban lefagyasztom,mindig kiveszek és olvasztok annyit,amit megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!