Meddig adtál pürés dolgokat a babádnak?
Nekem csak botmixerem van, tökéletesen tudok vele pürésíteni:)
Most 9 hónapos a babám, most 1-2 hete kezdem neki villával törögetni össze az ebédjét, vagy van, hogy a botmixert elindítom, de már kapcsolom is ki.Szerintem elég a botmixer.Ja, és az első gyerkőcömnél is így cselekedtem:)
Ezen is meg fognak oszlani a vélemények.Én leírom a mi tapasztalataikat.Mi a keresztszülőktől kaptunk egy botmixert+hozzá rengeteg ilyen-olyan tartozékot.Van hozzá aprító,habverő,stb.Talán az egyik leghasznosabb dolog,amit kaptunk.A botmixer részét a mai napig használom (most 10 hós és 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást)különböző ételeknél,az aprító részét később kezdtem el használni,kb. 2 hónapja.Ez pl. a húst,ami alapból elég száraz,tökéletesen összeaprítja.Emellett a keményebb almát,körtét,stb. is ezzel aprítom,mert a botmixer nem vinné.
Én nyugodt szívvel ajánlom,hogy ruházz be egy szettre,nem fogod megbánni.Arról nem beszélve,hogy később is iszonyat hasznos tud lenni a konyhában.
Tudom,jönnek majd azzal,hogy régen sem volt...igen,de sok minden nem volt régen sem.De tökéletes pépeket lehet vele készíteni.Én imádom (Bosch)!!
én nagyon hálás vagyok annak aki feltalálta a botmixert
nem igazán tudtam volna boldogulni
naponta 3szor biztosan használom
és hát 5 hónapos kora óta most 13 hónapos, de még sokáig szeretném használni
nekem mindig elmerül az ételben ami minimum 2 decit jelent de annyit bőven megeszik, mindig a saját hosszú tartályában készítem így tuti elmerül a fej
a főételt ami húsos azt még mindig pépesre készítem de kap mellette kenyeret, kekszeket, szóval amit ehet egyedül is de szeretem tudni hogy a húsból sokat eszik és ezért készítem el így
szóval én egy igent mondanék mindenképp :)
Az első gyermekemnél megvettük a hiper-szuper huszonezer forintos Philips botmixert, ami tök jó volt, de miután már nem csak a gyereknek használtam, kb. 2 év múlva tönkre ment. Akkor megfogadtam, hogy nem veszek megint ilyen drágát, így vettem egy párezer forintosat, ha jól emlékszem, akkor 4 ezer forint körül volt 2 éve. Rengetegszer használom főzésnél is, és most a második gyermekemnél is sokat használtam, én 6 hónapos koráig mixeltem vele a gyümölcsöt, husit, zöldséget.
Lehet, hogy hosszúra sikerült a válaszom, a lényeg az belőle, hogy ha a mixer mellett döntesz, akkor nem érdemes sokat áldozni rá!
Nekünk volt botmixer és turmix is, de a Babám ételeit botmixerrel pürésítem, mert pici adagok, nem érné meg összekenni a turmixot.
Én is próbáltam már a villával nyomkodást, de ökölődött, mert darabos maradt. Pedig 6 foga van már (8 hónapos), a rágást a kiflicsücskön, kenyérhéjon gyakorolja.
A drága gépeket feleslegesnek tartom. De egy botmixert érdemes venni szerintem.
Különben már egyre inkább érdekli, hogy mi mit eszünk, pl. a darás tésztából kapott és elnyammogta szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!