Sok anyuka van még ébren?
Figyelt kérdés
Mit csináltok ilyen későn? Nekem sajna apa nincs itthol, kettesbe vagyok a kisfiammal, és nem igazán jön álom a szememre.2009. aug. 14. 23:08
11/15 anonim válasza:
Én is imádtam Szabolcsban élni (F.Gyarmaton). De annyira nem volt munkalehetőség, hogy fogtam magam, és 18 évesen elvándoroltam a fővárosba. Aztán itt ragadtam. :)) De a hazám mindig F.Gyarmat lesz! :) Most megyek aludni, mert fázom (Hurrá, hónapok óta először!) :)) Jó éjt mindenkinek!
12/15 anonim válasza:
Nocsak, nem gondoltam, hogy Borsodban is itthol van! :) (de végül is egymáshoz közeli megyék, úgyhogy azért annyira nem csodálkozom):)) jó éjt Nektek is!
13/15 A kérdező kommentje:
Látod nem csak borsodi az "itthol".
2009. aug. 14. 23:31
14/15 A kérdező kommentje:
lassan én is megyek aludni, mert nemsokára kezdödik a nap. jó éjt mindenkinek!
2009. aug. 14. 23:32
15/15 anonim válasza:
Én mindig ébren vagyok kb. 1-2ig :) Kisfiacskám két éves lesz lassan, már nagyon régóta nem ébred éjjel, én meg beálltam az 5-6 óra alvásra (7kor kelünk mindig). Férjem nincs, ilyenkor élek "társasági életet" :) Msn, fórum, meg mindenféle érdekességet olvasok. Barátnőmmel azon röhögtünk, hogy minden este kétszer látjuk a helyszínelőket, mert mindig ébren vagyunk az ismétléskor is :) Mondjuk ő könnyen van, általában délig alszik, nincs gyereke. Én meg már megszoktam :) Bár azt mondják nem egészséges ilyen keveset aludni, pláne, hogy én önként teszem, ha korán feküdnék, simán alhatnék 10 órát is akár, de azt úgy érezném, hogy a drága szabadidőmet vesztegetem :D Sose értékeltem túl sokra az alvást, ez azóta sem változott, hogy gyerekem van (talán csak az első pár hétben éreztem azt, hogy pár óra alvás kincset érő lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!