Mikortól lehet használt cipőt adni a babára?
Nézd ha a szülők többsége úgy állna/anyagilag/ szerintem csak is új cipőben és ruhában járattatná, öltöztetné a gyerekeret.
Meg nem azért de egy új cipő ami még nincs betörve, nem feltétlenül jobb egy épp most járni tanuló gyereknek. Persze nem azt mondom, h járassuk rongyos ócska cipőbe.
Ha nincs belül széttaposva, eldeformálódva, a talpa elég kemény és tartja a formáját, akkor semmi baja nem lesz.
Én szívesen adnék a gyerekeimre használt cipőt, mert ikrekre anyagi csőd új cipőket venni, de sajnos rokonoktól méretenként csak egy-egy párt sikerült szerezni, és azok is teljesen szét vannak taposva.
hu nagyon örülök, én is így gondoltam. Most bentre kapott újat, de télre nem akarok neki venni, nem fog még olyan sokat járni kint. Most kezd lépegteni önállóan.
köszi mindenkinke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!