Mennyi pénzt lehet elkérni alig használt babaruhákért?
Figyelt kérdés
rugikért,bodykért,farmerokért,sapkákért?56-62-es méretek.vannak közte márkás darabok is (hilfiger,next,gap)2012. nov. 12. 11:43
2/8 anonim válasza:
azért nem a negyede..
pl: vettél egy ruhát 2000 forintért újan. ezt te kb h meg is vegyék 8-900 forint. max a fele..
3/8 anonim válasza:
fele árat reálisnak tartom. Márka függő is egyébként, mert a márkásabbakat többért is el lehet adni. Van aki ugrik rá, ha oda van írva, hogy "next", vagy "scamp", stb.
4/8 anonim válasza:
Fele árát, sajnos, de még így sem biztos, hogy elviszik... inkább az eredeti ár töredékéért...
5/8 anonim válasza:
20 darabból álló(body,rugi+1 hálózsák) csomagom volt fenn teszen 6000 ft-ért, úgy,hogy ebből 10 body/rugi csak mosva volt,egyszer nem használta alányom. ÉS nem ment el:(:(
Most kisebb darabokra szétszedtem, remélem sikerrel járunk.
6/8 anonim válasza:
8000 ft-ért megvettem az alábbiakat:
11 db hosszú ujjú body, 11 db rövid ujjú body, 11 db blúz, 3 kardigán, 1 használatlan gyönyörűséges plüss rugdalózó (boltban min. 4000), 3 kabát (két téli bundásat, egy átmenetit)
Teljesen foltmentes, gyönyörűséges és hibátlan volt minden darab, még csak bolyhos se volt egy se. Mintha az összeset boltban vettem volna.
7/8 anonim válasza:
változó ,nekem a 15 dbos fiú szett nem megy el a teszveszen meg máshol sem , pedig overál is van benne és 3000ftért van fent..
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!ismerősömnek kellettek a kisruhák,80 %-át megvette szerencsére,az eredeti árukat meg nem tudtam mert Amerikából hozta be a testvérem.tesz-vesz,vatera,ilyenekkel nem is próbálkoztam volna...
2012. nov. 12. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!