Ti kiadnátok ennyi pénzt egy használt Nike babacipőért?
Nekem semmi bajom a használt cuccokkal.
Ha jó állapotban van, és tényleg szinte nem is használták,akkor miért ne??
3000ért újat???????? Hol???
Egyébként az a baj vele,hogy jönnek a rossz idők és max csak bentre tudod majd ráadni,kint már kevés lesz...
Nike nem a jó babacipőiről híres, úgyhogy nem venném meg.
nekünk az Elefanten márka vált be.
Úgy látom, aki nem a Nike mellett voksol, azt lepontozzák, de azért leírom, hogy járni tanuláshoz én sem Nike-t választanék, majd későbbre esetleg.
Viszont én vettem már Nike babacipőt akciósan 4000-ért, úgyhogy használtat biztos nem vennék annyiért, még ha márkás is. Egyébként a használt dolgokkal semmi bajom...
Én nem vettem még használt cipőt, de 3 ezerért nem tűnik drágának. Nekem annyi bajom van a Nike-kal, mint az egyik válaszolónak is, hogy nem való babának, a lábának nem jó. Ilyesmi (csak talán drágább) cipőt vettünk, Tommy Hilfigert, mert hogy jól néz ki és vagány, de iszonyat kényelmetlen, max. babakocsiban adom rá, ha épp nem járkál. Ráadásul jön a hideg és csak bentre tudod ráadni.
(Nekem egyébként a Superfit és a Richter, Siesta cipők váltak be. A legkényelmesebbek szerintem.)
Köszi Mindenkinek!
Igazából a márkája nem érdekel, nem vagyok Nike függő, egyik gyermekemnek se volt még Nike cipője, de ez nagyon tetszik.De talán nem is az ára olyan visszataszító számomra, hanem hogy nem mondhatom el, hogy új?Ezt át kellene nagyon gondolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!