Akkor is viszitek majd babátokat minden nap ki sétálni vagy játszótérre ha leesik a hó?
Igen.Minden nap megyünk,kivéve,ha esik az eső.Mindkettőnknek kell a levegőzés,és a mozgás.
Tavaly télen még mi is babakocsiztunk.Boltba nem nagyon vittem,mert ott bemelegedett volna,inkább nagyokat sétáltunk a környéken.Úgy időzítettem,hogy a délutáni alvás a kocsiban a levegőn legyen.Most már saját lábán sétál, inkább a délelőtti órákban megyünk,mert mire felébred,és eszik,addigra sötét van.
Hacsak nincs valamilyen szörnyű mocsok idő, szélvihar vagy ilyesmi, mindig kiviszem. Egyrészt, mert nagyot alszik a babakocsiban, másrészt meg a nagyobbik miatt, aki megbolondulna itthon. De úgy emlékszem, őt is vittem.
Egy kis hó nem lehet akadály, jól fel kell öltöztetni.
Eső és szélvihar kizáró tényező, de egyébként megyünk. Tavaly decemberben volt 9 hónapos, még nem tudott menni, de órákat sétáltunk babakocsival. Ilyenkor már készülődnek az üzletek karácsonyra és képes volt 15 perceket kiabálni egy-egy neki tetsző dísznek a kirakatokban. :D
Most 20 hónapos, már szalad, de napi szinten lejárunk és megyünk, ha esik a hó akkor is.
A hóeséstől kitisztul a levegő, sokkal frissebb, jót tesz a gyerekeknek.
Csak akkor nem megyünk ki, ha beteg (hányós,hasmenéses, lázas), szélvihar, szakadó eső van.
Ilyenkor érezhető is rajta, hogy nem voltunk kinn. 20-30 perc a szabadban csodákat művel, jobban eszik, jobban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!