Csinált vkinek már olyat a babája, mintha direkt furcsán venné a levegőt a száján? Lent.
10 hónapos, és ha nevet, akkor néha, olyan mintha fulladozna, vagy mintha szükölne. Mintha nagyon hátravenné a levegőt. Olyan direktnek tünik. Alvás közben nem csinálja. Meg ha nem nevet, akkor se. Mostanában kicsit fel van pörögve. Elkezdett mászni, meg felállni. Este is olyan nehezen alszik el.
Egyszer itt olvastam egy nagyon hasonló kérdést, és ott írták, hogy direkt csinálta nekik is. CSak nem találom.
Nyugi csak a hangképzést gyakorolja!
kislányom még csak 6,5hós de már több mint egy hónapja murisnak tartja, ha úgy veszi a levegőt mint egy asztmás meg köhög..stb.
azt hittem baja van de kiderült hogy nem!jókat mulat ezen!
szórakoztatják magukat :)
de ha attól nyugszol meg,nézesd meg orvossal de szerintem ő sem fog mást mondani.
tényleg, mintha asztmás lenne
amikor valamivel leköti magát, akkor jól el van és nem csinálja
Visszafelé szívja a levegőt olyan erővel, hogy elköhögi magát néha igaz? :)
Az enyém is ezt csinálja, 7ésfél hónapos.
köhögni nem köhög
gondolom nem rossz neki, mert nevet közben
Igen, csinálta, és csak bohóckodott. :)
Bár akkor én is idegbeteg voltam, hogy vigyük orvoshoz, de a státuszon meg nem csinálta. Meghallgatták a tüdejét, meg ahogy levegőt vesz, de nem volt semmi, mondták, hogy csak szórakoztatja a dolog, idővel megunja.
Tényleg megunta.
alapból nem aggódnék, de a múlthéten volt náthás
lehet holnap elviszem, de azt se akarom , hogy ott kapjon el vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!