Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért veszi olyan furcsán a...

Miért veszi olyan furcsán a levegőt?

Figyelt kérdés
5 Hónaposom meg volt fázva, de szerencsére már csak kicsit szörcsög, semmi vészes, viszont reggel óta párszor olyan furán veszi a levegőt? Olyan mintha elkezdene csuklani, de csak egy ilyen kis beszorult levegőnyi hangot hallat, nem tudom máshoz hasonlítnai?? Nem egyfolytában veszi így, csak néha néha.Mi lehet ez? Délután lesz csak orvos!
2011. ápr. 27. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:
vidd el orvoshoz,az a biztos.az én lányom pár hónapja kezdte hogy úgy veszi a levegőt mint egy asztmás vagy tüdőbajos,nem tudom másképp fogalmazni.elvittem orvoshoz,2x is de semmit nem találtak.annyit mondtak hogy a babáknál ez előfordul,na ha most agyon csapnának se tudnám megmondani mi ennek a neve,kapott rá kúpot.az én lányom most 14 hónapos.és ezt elnövik állítólag
2011. ápr. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!