Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért veszi ilyen furcsán a...

Miért veszi ilyen furcsán a levegőt a lányom?

Figyelt kérdés

2 napja úgy veszem észre hogy hörög, olyan miint amikor mi ne kapunk levegőt és hirtelen hangosan mély levegőt veszünk. (bocsi, de csak így tudom leírni, remélem értelmes). nem tudom miért csinálja ezt, vagy csak játszik a hangjával?

Volt valakinek hasonló?

7hónapos

2010. aug. 8. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Amúgy nyugodt?Vagy mást nem veszel rajta észre?Én megmutatnám a dokinak, nem itt várnám erre a választ.Lehet, hogy fullad valamitől.
2010. aug. 8. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem csak szórakoztatja magát, az én kislányom is elég sok féle hörgést csinált, visszafele szívta a levegőt stb. Szerintem ha nem vörösödik-lilul vagy látod rajta hogy amúgy jól van, akkor csak próbálgatja mit tud!
2010. aug. 8. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:

semmi egyéb baja nincsen, rendesen kap levegőt amúgy. Nem lilul vagy ilyenek.

Remélem hogy tényleg csak játszik a hangjával, ha holnap is ezt csinálja, leviszem azért a doktornőhöz, biztos ami biztos.

2010. aug. 8. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is csinálja, el is vittem a dokihoz és azt mondta, hogy próbálgatja mit tud nincs semmi baja, mindig felfedez vmi újat magán amit tud csinálni. És persze ezzel anyát ijesztgetni. :-)
2010. aug. 8. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is vittem dokihoz első babás anyukaként, amikor a lányom ilyet csinált, és láttam az amúgy normális dokinkon, hogy komplett hülyének néz (nem zavart, inkább bevállaltam a saját megnyugtatásomra), bár tudja, hogy csak "kicsit" parázósabb vagyok a kelleténél:) Szerintem nincs semmi baja, csak gyakorol, játszik, próbálgatja, hogy miket tud. De ha nem nyugszol meg, akkor vidd dokihoz, szerintem jobb magadnak, ha megnyugtat egy szakember.
2010. aug. 9. 00:45
 6/6 Veronika222 válasza:
Nekem 1eves iker fiaim vannak az egyik szintén csinálja ezt kB 3 hónapja, említettem már az orvosnak is mikor voltunk más miatt, nem szólt rá semmit csak úgy felhuzta a szemöldökét, én úgy veszem észre hogy nem fulad hanem direkt csinálja, van hogy közbe vigyorog is, ezen kívül még úgy berreg vagy hogy is mondjam, nehéz leirni olyan hangot ad ki hogy grrrrrr grrr grrrrrr vrrr vrr, van hogy olyan halkan szinte suttogva, van hogy úgy élesen, a másik pl. Csak úgy jó kedvebol sikít, szóval én úgy gondolom ezek olyan baba dolgok amit egy felnőtt nem tud megmagyarazni, azért persze nem árt ha valaki rá kérdez a dokinál, engem is azért közben foglalkoztat, ezért is kerestem rá, hogy másnak is van e ilyen, és úgy döntöttem regisztrálok is hogy megoszthassam veletek, szerintem túl aggódni nem kell, de azért jó megemliteni a szakembernek, jaj és még annyi ha rá szólok hogy "nono" akkor abba hadja, szóval ha fulad akkor nem segítene hogy figyelmeztetem hogy ne csinálja, persze úgy hangzik mint ha levegő után kapkodna, azért kicsit idegesítő, de szerintem at megy rajta ha majd felfedez valami ujjat vagy mondjuk elkezd beszélni, az érdekesebb lesz neki, remélem
2019. máj. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!