6hónapos babámnak nagyon durva szorulása van, nem birja kinyomni. Mit tegyek? Többi lent
Éjszaka arra keltünk hogy üvölt szegény,egy kis bogyót sikerült csak kinyomnia,adtam neki kúpot,hát az reggelre ugyan úgy volt a pelusba ahogy beraktam.
Aztán délelőtt megint iszonyú sírás nyomta és csak picit bujt ki a kaka én amit tudtam kihúztam neki,de borzalmasan kemény,ha szét húzom a fenekét akkor látom hogy ott van bent még :(
Most adtam neki szilvát,ma kapott ezt először,de fél üveggel oda adtam neki,aztán kapott még Mira baby vizet is,és ismét egy kúpot de úgy hogy 15percig pucérkodot így tuti bent maradt!
A levaloc nem használt,pedig már 3xkapott 25mlt egy nap.
Tanácsok még?
Estére barack és kekszet eszik.
Egy nap 300ml folyadékot megiszik az anyatejen kívül.
Egyébként anyatejes,amiket eszik..alma,krumpli,sütőtök,barack,cékla,banán..de ebből az állandó estére a barack,a többit csak napközben kóstolgatja,bármit csinálok őszilével hígítom neki.
Vagy most már vigyem orvoshoz?
Köszönöm.
Köszönöm.
Még mikor 6hetes volt akkor is vittem őt,mert sajnos nem tudott kakilni csak akkor nem volt ilyen kemény neki,és hála istennek segített doki rajta,meg szélcsövezte,de azt hiszem ez itt már nem fog használni neki!
Annyira bevan gyülve és kemény,hogy ezen a szélcső tuti nem megy át.
Nem,az még párhetes korában sem használt :(
Nem mentünk dokihoz,nagy üvöltés árán kakilt magától,2 dbot kinyomott,a másik kettőt én piszkáltam ki szélcsővel.
Többet nem éreztem,de késöbb is megpróbálom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!