Nektek is meggyűlik a bajotok a rugdalódzókkal?
Szeretném a babám abban altatni, de akármit csinálok, reggelre a lábai vagy kijönnek a kipattant patentok között (így deréktól meztelenül van), vagy ami még rosszabb, az egyik lába behajlítva beszorul úgy, hogy a lábrészből kihúzta.
Igaz, van, ami kicsit nagy rá, de a méretben teljesen passzentosban is megcsinálja ezt.
Hálózsákban alszik, de nincs túl meleg, ezért fontosnak tartanám, hogy a lábán is legyen valami.
Így viszont biztosan kényelmetlen neki!
Ti mit csináltok?
Na pont ezek miatt vettem a lányomnak "hátul gombolós" rugit. :)
ilyesmiket.
Na ebből nem tud kibújni. :)
Én egy zoknit tennék a rugira, az belefogja a lábát.
A harisnyát én nem javaslom... Szerintem sem kényelmes.
Hú mennyi válasz. :o)
Hát lehet hogy az a baj, hogy régiek a cuccaink, sok ruginak könnyen jár a patentja, ez tény.
Viszont biztos hogy ez a kiscsaj sajtkukac típus.
A linkelt tesz-veszes típus pont az, amiben felhúzza a lábát, és mivel nincs patent, ami kinyílhatna, beszorul az egyik lába felhúzva, mint ha török ülésben lenne, na ez az ami rossz, főleg ha órákon át van így. :o(
Ma éjjel ráadtam egy olyat, ami vadi ujj, épp hogy még rámegy méretben, Kenguru Gold (elvileg jó minőség), a sarka felett az a szorító gumi, és ebből is kihúzta az egyik lábát. :D
Igaz, nem szorult be, de kijött a lábrészből, és ahogy újra kinyújtottja, a nyakánál feszítette lefelé.
A harisnyáink derék része nem túl feszes általában, mert azok is végigmentek már pár babán, úgyhogy lehet hogy az lesz. Vagy a zokni a rugira, csak én meg a zoknikkal vagyok bajban. Vagy elszorítják a bokáját, vagy leesnek.
Na, majd csak lesz valahogy. :o)
Nálunk 19-20 fok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!