Miért akar papírt enni a babám?
Figyelt kérdés
Kisfiam 14 hós és egy érdekes szokást vettem észre nála. Ha valamilyen szalvéta vagy újságpapír kerül a kezébe - jóízűen elkezdi majszolni. Miért csinálja ezt? Valamilyen vitamin hiánya lehet? A válaszokat előre is köszönöm!2012. nov. 14. 13:09
1/7 anonim válasza:
A lányom 1 éves kora óta ezt csinálja... Sőt 7 hósan talált egy blokkot, aminek a felét megette... :S Szerintem érdekesnek tartják. Biztos nem az íze miatt. :)
2/7 anonim válasza:
tesóm a vakolatot ette!erre az orvos csak annyit mondott mész hiánya van :)
de van baba aki földet,homokot eszik,melyiknek mi tetszik:)
szerintem ne aggódj!
3/7 anonim válasza:
a fiam 11 hónapos, szintén eszi a papírt, de mindent amit a földön talál... :)
4/7 mmT válasza:
Általános iskolában ismertem egy fiút, aki mindig papírlapot evett. Egyszer matek versenyen azért zárták ki, mert a szomszédjával "beszélgetett". Persze szegény nem puskázni akart, csak egy lapot kérni, amit megehet.
5/7 Kiki01 válasza:
Az enyém is 4 hós kora óta eszi :)
6/7 anonim válasza:
Az én kicsikém is oda van a papírért... :S Nem hinném, hogy vitamin hiány miatt van, egyszerűen csak ez jön be nekik.
7/7 anonim válasza:
Kislányom 10 hós és megenné a papírt ha hagynám neki. De nem azért mert éhes, hanem mert mindent a szájába vesz és a papír nagyon érdekes és izgalmas mert színes és még zörög is ezért meg kell kóstolni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!