Örülnétek egy ilyen babanézős ajándéknak vagy hülyeség?
a barátnőm hamarosan szül, fotóztatta magát már anno baba nélkül, nemrég pocakosan, feltételezem hogy készülni fog sorozat a babáról is, butaság lenne ilyesmit vinni babanézőbe játék vagy ruhácskák helyett? Vagy hülyének nézne?
nagyon köszönöm a válaszaitokat, végül csak felhívtam, h nagy dilemmában vagyok hasznos kontra haszontalan ajándék ügyben és azt mondta h mindent megvettek már, ő személy szerint nagyon örülne ilyesminek, mert rengeteg dolog van már a fejében h otthon hogy fogja fotózni a babáját (végzett fotóstanfolyamot).
Érdekes látni, hogy a nagy többség hogyan gondolkodik erről, első gyereknél én is a hasznos holmiknak örültem, most másodiknál, így h megmaradt minden játék és kis ruha egy szép képet szeretnék a falra róla, de 40.000et nem költenék rá, egy manósapkára viszont beruházunk majd.
Köszönöm még egyszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!