Hány hónapos kortól lehet kilövetni a kislányok fülét?
Figyelt kérdés
Nagynéném 6 hetesen vitte,ami szerintem azért kicsit felelőtlen és veszélyes is volt. Főleg,mert a tetanusz oltást meg sem kapta.2012. nov. 13. 19:52
11/12 anonim válasza:
3 hónaposan lövettem ki neki és nem bánom.
12/12 anonim válasza:
Én 3 hetesen vittem a védőnénikhez, ott szúrták át neki, és rakták bele a fülit. Sírt kicsit, de nem volt vészes. Örülök, hogy megcsináltuk, nem is volt vele baja eddig, azóta már másik fülbevalót is kapott. Így nőt fel, így szokta meg. Nekem a kórházban csinálták anno 30 éve. Ja, és nagyon szépen csinálta meg a védőnéni, szép szimmetrikus, és nagyon jó helyen szúrta. A lövésnek nem vagyok híve, amit azzal a pisztollyal csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!