Hány hónapos kortól lehet kilövetni a kislányok fülét?
Én attól féltem, hogy piszkálni fogja, meg nem tud figyelni, hogy ne akadjon be... stb. szóval úgy döntöttem, hogy csecsemő korban nem, majd amikor már ő szeretné. Úgy tippeltem, hogy ez ovi elején lesz, de végül másfél éves volt, amikor beadtam a derekam.
Teljesen rendben volt minden a dologgal, kb 2 percet sírt, és gyönyörűen hagyta fertőtleníteni, forgatni stb.
NAgyon sok helyen a kórhátban megcsinálják közvetlenül hazaengedés elött, azaz pár naposan.
Azt meg végképp nem értem, hogy minek kellene a gyereknek ehhez tetnuszoltást kapnia.
Kórházban hazajövetel előtt sok helyen megcsinálják.
Egy tv műsorban foglalkoztak vele, Babavilgban talán, és ott az orvos, aki nyilatkozott azt mondta, hogy praktikus a kötelező oltások után, amik a baba fél éves koráig ugye lezárulnak, de nem fejtette ki, hogy miért.
És felvettem a kapcsolatot egy olyan csajszival, aki főleg babák gyerekek fülét lövi ki, hogy mikor javasolja. Ő pedig azt mondja, hogy egy éves korig mindenképpen javasolná, hogy essünk túl rajta, vagy utána már csak ha ő maga kéri, mert "akarata ellenére" nagyon nehéz szépen szimmetrikusan megcsinálni. Habár elnézem az én 7 hónaposomat, és már bánom, hogy még nem csináltattuk meg, mert ha nem akar valamit engedni, akkor ember legyen a talpán, aki mégis megcsinálja vele...
Szóval ha visszapörgethetném az időt, már benne lenne a fülében... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!