Mikor lehet egy csecsemőnek fülbevalót tenni, vagyis hány hónapos kortól ajánlott?
A lányom 5 hetes volt, amikor kilőtték a fülét. Blomdahl-t választottuk, mert én fémérzékeny vagyok, és nem akartam fém fülbevalót a kicsinek, és csak nekik volt orvosi műanyagból készült fülbevalójuk.
Kijött a csaj házhoz, abszolút a kicsihez alkalmazkodott mindenben, pikkpakk megcsinálta. A fülbevaló )swarovski köves:D) és a kiszállás meg a belövés együtt 6000Ft-ba került. Nekem megérte:)
Minél tovább halogatod, annál jobban fog neki fájni. - nekem ezt mondták, szóval mi is pár hetes korában kilövettük. Forgatni kell a fülében néha és kenegetni. Csak addig sírt, míg kilőtték. Utána cicire tettem és semmi fájdalmat nem mutatott később sem.
Kb. 2-3000 Ft volt egy éve, ahol nekünk csinálták. Néhány hétig azt a fülbevalót kell hordania, majd ki kell cserélni. Azaz ajánlatos, mivel ennek tűhegyes a vége, és megszúrhatja a fejét a füle mögött és bizsu, ami egy idő után lekopik.
Talán egy hónap után cseréltük le aranyra.
Mi eleinte nem is akartunk neki fülbevalót, aztán Déditől kaptunk egyet, így kilyukasztattuk neki. 1 éves szülinapra kapott fülbevalót. (Mármint a lövést.) Akkor sírt, amikor lőtték, de mire elment a nő aki lőtte, már nevetett rá is, pedig tudta, hogy ő okozta a fájdalmat.
Mi is a Blomdahlt választottuk, és műanyagot lövettük. Nem kell forgatni, csak időnként fertőtleníteni alkohollal.
6000Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!