Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Karácsonyi ajándék csecsemőnek?

Sziszi... kérdése:

Karácsonyi ajándék csecsemőnek?

Figyelt kérdés
A kisfiam decemberben tölti a 6hónapot!Milyen hasznos ajándékot lehetne neki venni karácsonyra?
2012. okt. 24. 11:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre kíváncsi vagyok én is. A mi kisfiúnk is decemberben lesz 6 hónapos :)
2012. okt. 24. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádják a babakönyvet, az enyém imádta ebben a korban a csörgős zörgős vászon könyvet, meg az a fajtát ami vékony kis vízálló anyaggal van bevonva, azt rágta, ütögette. Zenélő telefontól meg oda volt..csapkodta a kezével.
2012. okt. 24. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém 5 hónapos lesz éppen karácsonykor.

Adamo hintát szeretnénk venni neki.

Jó ötlet még a Little Tikes 5 in 1 bébitornázó is. Még addig eldöntöm. A hinta felé jobban hajlok.

2012. okt. 24. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen picik szerintem azoknak örülnek, ami csörög, zörög, világít, hangot ad, dudál, zenél....szóval amik a szülők idegeire mennek, nekem már két gyerekem van, de be kellett látnom, nekik ezek a tutik.:)
2012. okt. 24. 11:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Láttam ilyen tanulókutyust,zenél beszél,a testrészek rá vannak irva.Szerintetek az nem korai?
2012. okt. 24. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom tanulókutyust kapott az első karácsonyára, akkor volt 7 hónapos. Különösebben nem érdekelte, nem értett. A villogó szív, meg a zene tetszett neki, de csak ideig-óráig.

A kutyus fél év múlva került elő újra, akkor 1 éves volt már a kislány és akkor már érdekelte, tudatosabban nyomkodta a testrészeket és próbálgatta ismételni később a szavakat is.

2012. okt. 24. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is korai a kutya, én idén karácsonyra szeretnék neki venni vagy vetetni (mi babakonyhát szeretnénk neki elsősorban, de nagyon szereti a kutyákat és ezért gondoltam egy tanuló kutyára is). Ő decemberben tölti a 16. hónapot. Tudom, hogy még fél évesen nem érdekelte volna, mert kapott tavaly egy tanuló fényképezőgépet és az is most kezdi el érdekelni, azt is 6+ ajánlották.

Én inkább a játszószőnyegre, vagy hintára tenném a voksom. [link] [link]

2012. okt. 24. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én játszószőnyeget vennék. Vagy textil könyvet ami zörög. Szerintem korai a kutyus, de minden baba más. Lehet a Ti babátokat érdekelni fogja.
2012. okt. 24. 12:37
 9/11 A kérdező kommentje:

hintánk már van:)

tanulószőnyeg is:)

2012. okt. 24. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

FP mókakocka

leporelló

labda

2012. okt. 24. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!