Karácsonyi ajándék csecsemőnek?
Az enyém 5 hónapos lesz éppen karácsonykor.
Adamo hintát szeretnénk venni neki.
Jó ötlet még a Little Tikes 5 in 1 bébitornázó is. Még addig eldöntöm. A hinta felé jobban hajlok.
A kislányom tanulókutyust kapott az első karácsonyára, akkor volt 7 hónapos. Különösebben nem érdekelte, nem értett. A villogó szív, meg a zene tetszett neki, de csak ideig-óráig.
A kutyus fél év múlva került elő újra, akkor 1 éves volt már a kislány és akkor már érdekelte, tudatosabban nyomkodta a testrészeket és próbálgatta ismételni később a szavakat is.
Szerintem is korai a kutya, én idén karácsonyra szeretnék neki venni vagy vetetni (mi babakonyhát szeretnénk neki elsősorban, de nagyon szereti a kutyákat és ezért gondoltam egy tanuló kutyára is). Ő decemberben tölti a 16. hónapot. Tudom, hogy még fél évesen nem érdekelte volna, mert kapott tavaly egy tanuló fényképezőgépet és az is most kezdi el érdekelni, azt is 6+ ajánlották.
Én inkább a játszószőnyegre, vagy hintára tenném a voksom. [link] [link]
hintánk már van:)
tanulószőnyeg is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!