Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Karácsonyi ajándék csecsemőnek?

Sziszi... kérdése:

Karácsonyi ajándék csecsemőnek?

Figyelt kérdés
A kisfiam decemberben tölti a 6hónapot!Milyen hasznos ajándékot lehetne neki venni karácsonyra?
2012. okt. 24. 11:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom tavaly karácsonykor 8 hónapos volt, szóval hasonló dilemmában voltam. Végül tőlünk sütifaló kincsesbödönt és tanuló kulcsokat (mindkettő Fisher Price) kapott. a bödönt nem ajánlom mert még most se tudja használni rendesen,nehéz beledobni a formákat. A tanuló kulcs jópofa, de sokmindent azzal se lehet kezdeni. a kutyus korai lenne még szerintem. Viszont van egy Simba márkájú zenélőnk, állatos, 6 e Ft körül van bár mi használtan vettük, na azt imádta már régebben is és most is. Kétféle funkcióban is lehet használni, az állatok hangot adnak ki vagy énekelnek, az oldalán pedig zongora billentyűk vannak.
2012. okt. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!