Hogy utálhatja a saját gyerekét?
Jól gondolom, h anyud gerincproblémája - vagyis az, hogy nem tudod kicsit ráhagyni a picit, szintén kb. egy hónapja tart?
Lehet, tényleg ez a probléma, hogy nem tudtok kettesben tölteni időt.
Mondjuk ez nem mentség a viselkedésére.
Megint egy előtte minden olyan szép volt kérdés...
Nyilván előtte is ilyen volt csak nem érdekelt téged, de most feltűnik..
Sajnálom a helyzeted, de nem értem, hogy mire vársz?-Nemcsak a gyereket utálja hanem téged is hiszen te nem dolgozol mégis pénzt kapsz....
Nálunk a gyerek mégcsak nem is tervezett volt mégis a férjem mindene lett magzat korában, ha nem így lenne nem lennénk együtt............
Nem mondom, hogy nem szeret titeket, de a ferjed uralkodik rajtatok!
Egy baratnom jut rolatok eszedbe. Mindenert o a hibas, h a gyerek meg nem beszel, nem indult el, nincs penzuk stb stb. Nekik mar 3 van, de meg akar a ferj (nem foglalkozik a gyerekekkel, csak hogy a feleseg le legyen "kotve", ne mehessen sehova, mert feltekeny.)
Csak nehogy ugy jarj, mint o, akinek alkohol problemai vannak azota (igy el sem tudna valni, mert a gyerekek a ferjhez kerulnenek). (kulfoldon elunk)
Sajnallak, de az a velemenyem, hogy igazan hulye vagy, aki hagyja magat megalazni. Ez vszinuleg igy is volt mindig is, es ha hagyod magad igy is lesz, indokok mindig lesznek, amiert szemetkedhet veled.
Igy akarsz elni es gyereket nevelni?
A kovetkezo beszolasanal (megalaztatasnal) emeld fel a hangod (biZtos meg jobban megalaz, uvolteni fog), csomagolj es menj anyukadhoz egy idore.
Ja, hogy mibol fogtok elni? Inkabb szegenyen, mint megalazottan.
Hisztis pasi.
Nem hiszem, hogy nem szereti, de nem tud vele mit kezdeni. Idáig ő volt a középpontban, most pedig le lett taszítva a trónról. Fog változni, ha elég kitartó vagy.
Szerintem egy megoldás van,amint hazajön leültök beszélgetni,nyilván már rég került ilyenre sor.Lehet valami van háttérben,nem azt mondom,hogy érthető a viselkedése,csak,hogy ha eddig nem volt gond akkor valami történt.
Üljetek le beszélni,nem az a megoldás,hogy na most nem működik akkor kidobom veszek másikat.
Ha eddig is ilyen volt,nem tudom megérteni,hogy vele vagy és még terhes is lettél tőle,de ha nem ilyen volt akkor ki kell deríteni az okát és együtt megoldani.
Nem lehet,hogy nem foglalkozol vele csak a gyerekkel,háttérbe szorítod?
Egy 8 hónapos már nem kis magatehetetlen csecsemő és nem jó ha csak az anyjával van el az apjával vagy más rokonnal nincs el.Sok mindent nem írtál le ha a baba veletek alszik akkor gondolom házaséletetek sem nagyon van ami szintén nem jó.
Szedd össze a cuccotokat,menjetek anyukádékhoz (akinek ezek szerint jól jön a segítség) és hagyjad,hogy a "kedves" férjed ezen elgondolkozzon.Ő már családapa, rossz olvasni,hogy a saját gyereketekről hogy beszél.Az én férjem soha nem mond ilyet.Mindig mondja,hogy vegyünk csak nyugodtan,amit kell.Ha boltba megy,soha nem jön haza üres kézzel.Pedig az én férjem is megijjedt anno a felelősségtől,de ilyet azért nem csinált.
Amikor nem lesztek otthon,rá fog ő jönni arra,hogy ez így nem helyénvaló.Csak kérdés,hogy még idejében rá jön-e.Ne hagyd,hogy így megalázzon!!Legyen benned méltóság!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!