Tényleg igaz, hogy a hűtőben tárolt vagy lefagyasztott banán rákot okoz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 22:58
1/5 anonim válasza:
Pf, iylenről még nem hallottam!
Talán inkább a vegyszerek, amivel a szedés után kezelik, hogy a hajón való szállítás közben ne romoljon meg, meg hogy lehetőleg beérjen a dokkolásig. De hogy a hűtés rákot okozna? Mutálódnak a sejtek közben, vagy mi?
Sok-sok éve eszünk fagyasztott gyümölcsöket, és semmi bajunk, nem igaz? Miért pont a banán fagyasztása jelentene kockázatot?????
2/5 anonim válasza:
Múltkor láttam a spektrumon hogy a multikhoz tök zölden érkezik a banán és egy kamra szerűségben nyomatnak rá bizonyos banán- gázt amitől pár óra alatt beérik,nos ez inkább elgondolkodtató mint a fagyasztott.....
3/5 anonim válasza:
A mai világban, már minden rákot okoz. Nem igazán tudják, hogy mitől alakul ki, ezért a legkönnyebb mindenre ráfogni.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy én is így gondoltam,hogy már mindenre ráfogják hogy betegséget okoz, csak a barátnőm olvasta valahol és gondoltam megkérdezem.
Eltettem egy csomó kaját a mélyhűtőbe, amibe van banán is. Nem lett volna szívem kidobni. :)
2009. aug. 14. 12:40
5/5 anonim válasza:
Mellékesen a "banánérlelő gáz" az etilén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!