Stokke Xplory vagy Stokke Cruzi a jobb? A Stokke IZI Sleep by BeSafe hordozó hány hónapos koráig jó a babáknak?
Állítható magasságú mózeskosár és ülés - közelebb emeli a babát, eléri az etetőszék magasságot is
- Kétféle kerék funkció - durva, egyenetlen talajon is könnyű tolni
- Kétféle irány - a szülők és a környezet felé is nézhet a baba
- Három ülés pozíció, amelyben a szülők és kettő, amelyben előre néz
- Állítható, ergonomikus dizájnú lábtartó
- Multifunkciós kupola- előreugró kupola és optimális szellőzés
- A szivacs mélysége szabályozható - extra párna, amely csökkenti az ülés süppedését, hogy a legkisebbeknek is megfelelő legyen
- Ergonomikus dizájnú tolókar, amelynek a magassága és a dőlési szöge is szabályozható
A mózeskosár is a csomag tartalma.
A Stokke Xplory minden egyes centimétere úgy lett kialakítva, hogy növelje az élményét annak, ahogy átszelitek a világot, miközben gyengéden körülöleli a babát. Mindegy, milyen magas vagy pici a babád, a Stokke Xplory kényelmes és biztonságos mozgást biztosít.
A Stokke Xplory travel system kompatibilis a Cybex Aton autósüléssel, amelyhez a Cybex Aton Car Seat Adaptor autósülés adapter használandó, amit külön vásárolhatsz meg.
A csomag tartalma: váz, ülés, mózeskosár, esővédő, szúnyogháló, bevásárló táska és szivacs
Ajánlott újszülött kortól addig, amíg a baba eléri a 9 kg-ot
Méret: 89 - 123 cm x 72 - 105 cm x 57 cm
Az áró a komoly: 407 ezer forint, a sportkocsi, mózes, lábzsák, pelenkázótáska és az esernyő még külön 11 ezer.
Hordozóból lehet 35 ért is venni, és kb 40 az aadpter hozzá.
Szóval igen a félmilliót lazán eléri, de nagyon masszív, könnyű a súlya, könnyű mozgatni, és gyönyörű. Jó találmány, hogy a baba, nem lent van a "kupában" hanem magasan, és a világot is nézheti vagy téged, és dönthető 3-fél pozicióban, akár teljesen vízszintesre is hogy aludjon benne.
Az xplorynál nincs az az érzésetek h nem tudtok hova pakolni? Csak a képek alapján merült fel bennem a kérdés. Vagy a táskája elég nagy hozzá?
Egy kezdő :)
Az a helyzet, hogy én soha nem vittem az Xplory-mal a gyereket boltba abc-be. Mert én nem járok, van aki bevásárol helyettünk- nem személyzetről van szó, hanem családtagról.
Nekem sosem tetszett, hogyegy gyerek a pénztárban a sorok között nézelődik ki a babakocsiból....
De a hozzávaló táska az baromi nagy sokminden belefér és könnyű is beledobálni és mivel rögzítve van nem is esik ki semmi.
De azt azért tudni kell, hogy te mire akarod használni a babakocsit. Más annak akinek van pl egy baromi nagy autója, és nem jár vele sem boltba, sem játszótérre. Mi pl oda sem jártunk, mert én utáltam a játszótereket mindig is. Mi sétálni jártunk a budai erdőkbe ami ott volt egy köpésre, és kertben meg egy csomó kerti mászókánk volt, és a nagyobb fiam amúgy is elszórakoztatta a kicsit. Így elég volt felakasztgatni pár csingilingi játékot meg egy játékspirált a karfára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!