Hordozó, vagy autósülés? Melyik jobb egy babának?
Talán kicsit tágabb, de abba is beizzad. ezeket az üléseket úgy csinálják hogy erös müszálas anyag legyen hogy ne szakadjon el.
a babának a legjobb egy éves koráig a hordozóban vagy 0-18kg-ig. szerintem mindegy melyik.
azt nézd meg melyiknek milyen a törés tesztje.
Amíg bele fér a hordozóba neknünk abba lesz. most 9 kiló és 8 hónapos, de még simán bele fér.
Szerintem sok különbség nincs a 0-18-ig és a hordozó között. Amíg nem tudja magát tartani, úgyis csak menetiránynak háttal lehet bekötni. Inkább várj kicsit, és vegyél egy 9-18kg-ig való ülést.
Nekünk Römer van, én nagyon szeretem. Varrtam rá frottír nyári huzatot, így nem izzad annyira, de lehet kapni jó drágán is gyárit.
Az autósülésbe is beleizzad, mert olyan anyagból vannak ezek.
A hordozó azért jobb, mert azzal együtt ki tudod venni a babát a kocsiból, ami jóval egyszerűbb, ha pl. elalszik a kocsiban, mert nem kell felébreszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!