Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjetek/Párotok felkel...

Férjetek/Párotok felkel éjszaka a babához ha pl. fogzás miatt nagyon nem alszik?

Figyelt kérdés
Úgy értem besegít? Vagy alszik tovább nyugodtan és te éjszakázol vele?
2012. nov. 10. 19:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nálunk pont így van ahogy a kedves 9-es válaszolóéknál.Én is ilyen szuper radar típus vagyok, a párom meg még az ágyúdörgésre sem kelne fel..Nem bánom, mert felbírok kelni ennyi dolgom van :) Csak kíváncsi voltam másnál hogy megy.
2012. nov. 10. 21:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen.Van,hogy egész éjszaka csak ő megy hozzá,attól függ melyikünk fáradtabb,gyorsabb vagy hallja meg előbb.

Pedig már 1 éves lesz és az elejétől így van,mert sajnos a fiúnk még 2-3x biztos ébred.

Imádom is a férjemet,persze nem csak ezért,de nagyon jó érzés,hogy szólnom se kell érte,magától megy...

2012. nov. 10. 21:27
 13/19 anonim ***** válasza:

A párom külföldön dolgozik,ha viszont itthon van akkor nekem "nincs" is gyerekem:)

Komolyan...az égvilágon mindent elvégez a kislányunk körül,most 20 hónapos.

Éjjel nem hagy felkelni ha felsír,reggel ő kel megetetni (még tápszert eszik) nagyon nagyon szerencsés vagyok,mert 100%-ban ellátja a gyereket,mikor itthon van.Rajta kívül viszont senki segitségem nincs,szóval ,mikor nincs itthon akkor 0-24-ben csak az enyém.

2012. nov. 10. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Természetesen nem, hiszen ő dolgozik, én meg itthonülök a gyerekkel és tudok napközben pihenni.
2012. nov. 10. 23:46
 15/19 Anikó1985 ***** válasza:
nem. De csak mert neki nincs cicije amiből tej folyna :) ugyanis az én fiam még 8 hónaposan is cicit akar hajnalban, nem alszik vissza másképp. De volt rá példa, hogy felkelt és egyszerűen nem akart visszaaludni, na akkor végül ő ringatta álomba. Egyébként nagyon rendes és mindenben segítőkész.
2012. nov. 11. 06:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Persze én is kereshetem a mentségeket hogy ő másnap dolgozik, de basszus én is (3 kicsi gyerekünk van) én se alhatok, ülhetek, fekhetek 3 gyerek mellett úgyhogy én ezt igazságtalannak érzem. Pláne mikor szinte az összes baráti párnál hallom hogy apuka is kel a gyerekhez gyerekekhez sőt nem ritkán csak apuka kel! Bevallom, ilyenkor elgondolkozok, mit szúrtam el...de mindegy.
2012. nov. 11. 08:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem. Talán pár alkalom volt amikor ÉN felébresztettem, hogy menjen át babusgassa most ő. Át is ment, de 1 perc múlva elkezdett beszélni hozzám, most jól tartom, most mit csináljak? nincs bekakálva? szerintem bevankakálva! nem jönnél át megnézni? Most mit csináljak? Nem pisis a plenkája...ésatöbbi ésatöbbi..na gondolhatjátok. Inkább ne ment volna át! Soha nem szóltam neki ezután:/ Ha szívni kell a gyerek orrát, a porszívó a mi szobánkban van, felteszem a gyereket az ágyra az apja mellé, a gyerek ordít, mert tudja, hogy orrszívás jön, végig ordítja az előkszültet, a szívást, s meg kell nyugtanom, ez legalább 4-5 perc hangos sírás, de nem kell fel rá a párom.
2012. nov. 11. 09:56
 18/19 Gyönyörűséges ***** válasza:
Mindig megpróbálja megnyugtatni, ha nem megy, akkor jövök én a cicivel :) még 5,5 hónapos és mostanában elég sűrűn megébred a foga miatt.. Egyébként mindenben nagyon sokat segít a férjem..mosogat, takarít, mos, tereget, boltba jár, és munka után csak ő van a babával, én olyankor relaxálok :)
2012. nov. 11. 11:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére olyan nem volt, hogy éjszaka órákig fent volt a baba... Extrém esetben olyan fordult elő, hogy 15x át kellett menni, megitatni, megsimogatni... Ilyenkor a férjem fel se ébred, egyszerűen nem is hall semmit. Úgyhogy én "éjszakázom". Cserébe reggel kapok fél óra lustálkodás időt. Ő kel a gyerekekkel, pisiltet, pelenkáz, megcsinálja a reggeli itókákat.
2012. nov. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!