Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem alszik jól éjszaka a...

Ha nem alszik jól éjszaka a babátok a fogzás miatt, adtok Neki valamit esténként?

Figyelt kérdés

Pl. Nurofent, esetleg viburcol kúpot vagy mit?

Lányom kb. minden órában felébred, nyöszörög.Iszik és visszaalszik.Nem szeretném gyógyszerezni, de nagyon keveset alszunk így..

2012. szept. 30. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen idős a kislány, de adhatsz nyugodtan Nurofent vagy Viburcolt éjszakára, a Viburcolt nappal is nyugodtan add, mivel homeopátiás! Napi egy kis adag Nurofentől sem lesz semmi baja!
2012. szept. 30. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
nurofent ne adj!hozzászokik,és mikor tényleg kellene nem fog hatni.(ma mondta a dokink)Homeopátiás chamomilla jó nagyon.esténként 5 bogyó vízben feloldva.
2012. szept. 30. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy Nurofent csak 3 napig kaphat. Egyébként sem hinném, hogy gyógyszerezni kellene, mert a fogzás elhúzódhat, és ha még 2 hétig szenved vele szegény, nem jó, hogy folyamatosan gyógyszert kap. Próbáld meg inkább a Viburcolt szerintem!
2012. szept. 30. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy csak a gyógyszerhez "szokhat hozzá", a homeóshoz meg nem :-)

Én adtam neki néha néha nurofent, de valóban azért nem nagyon érdemes, mert nem tudhatod meddig fogzik még. Ha úgy látod, hogy már nagyon kivan készülve szegény gyerek, adj neki nurofent, de ne legyen ebből rendszer, erre kell ügyelni.

Nem tudod a fogzást megúszni. Sajnos ez ilyen, ébred ezerszer....az enyém is ébred, szóval nem csak a levegőbe beszélek.

2012. szept. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!