2 hetes a pici fiam a nappalt végig alussza de éjjel fent van. Mit tegyek hogy éjjel aludjon?
Figyelt kérdés
Felcserelte a napszakot :-( valaki tudna tanácsot adni? Vagy mindig ez lesz?2012. nov. 10. 13:51
1/6 anonim válasza:
Majd szépen megfordul ez.
Addig meg pihenj napközben, amikor alszik.
2/6 anonim válasza:
Sokmindent nem tudsz csinálni.
Az egyetlen hogy biztos vagy benne hogy eleget eszik napközben a babád. Amit kipróbálhatsz hogy napközben világosság legyen neki, éjszaka meg korom sötét.
mindig nem lesz, de ha anyatejes akkor az elsö 3-6 hónapban elég valószínü.
3/6 anonim válasza:
Én nappal nem hagytam 4 óránál többet aludni, nem csináltam teljes sötétséget, csak félhomályt, és minden normál hangerőn ment, nem suttogtunk ( erre nem is tudtam volna rávenni a másfél éves nővérkéjét). Este nem pelenkáztam, csak ha kakis volt a pelus, és csak éjjeli fényt használtunk a szoptatáshoz. Pár nap alatt gond nélkül átállt. A védőnő is ezeket tanácsolta, ja és persze nem akadt ki a pici sem, csak rájött, hogy csendben, sötétben jobb aludni. :)
4/6 anonim válasza:
Ebbe a cipőbe járunk. Nem tudsz semmit csinálni, magától át fog állni. Nálunk a tegnap éjszaka már javulást hozott. Szoptatás után nappal már nem aludt el rögtön, hanem fenn volt még másfél órát, ma úgyszintén többet ébren volt nappal. Remélem javulgatunk tovább. Türelem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
Ige na védőnőnk nekünk is mondta hogy éjjel ne pelenkázzam csak ha bekakil.Meg hogy éjjel ne legyen világos a szobába épp hogy csak egy pici fény legyen az etetéshez.
Nappal egyáltalán nem suttogunk sőt... mellette porszívózok ő meg alszik :))
remélem átáll nekünk is.
2012. nov. 10. 20:02
6/6 anonim válasza:
Ahogy már előttem is írták: éjjel sötét, peluscsere, "duma" nincs, nappal meg zajlik az élet. És max 4 óránként kaja, vagyis akkor fel kell ébreszteni. Tudom nem esik jól felébreszteni, de azért nem árt egy kicsit terelgetni, hogy hamarabb átszokjon a nappali létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!