6 hetes babámat, hogyan tudnám rávenni, hogy aludja át az éjszakát? Ne cserélje fel a nappalt az éjjel?
Teljesen kimerültem és egyre nehezebben tudom ellátni a manót,mert alig alszik éjjel,nappal meg ritkán tudok pihenni,hisz a fáradtságtól már aludni sem tudok!
Kérlek segítsetek,mert nincs ki segítsen és a párommal távkapcsolatban élünk!
KÖszi a válaszokat!
Mivel a páromnak már van 5 gyermeke, kellő tapasztalattal bír e téren és Ő javasolta a következőket:
Nappal 2,5-3 óránál tovább NE hagyd aludni! Cirógatva igenis kelts fel, etesd meg!
Úgy időzítsd a fürdetést hogy éjfél és 3 között tudjatok aludni. Fürdesd 1/2 12 kor, etesd meg azátn szundi.
Először 12-3 ig majd 12-4ig aztán 11-4 ig és így tovább..egyre korábban fürdettem de csak akkor amikor mér 4 ig legalább aludt.
Ma már 7 hómapos 9-8-ig alszik.
3 hetesen már ataludta az éjszakát.
Sok sikert!
Nem hogy csak szívtelenség sírni hagyni de hülyeség is!Én is virrasztottam vele 8 hetes koráig és nem hagytam sírni!Nappal 3 óránként keltem enni és nem hagyom rögtön szopi után bealudni és van amikor a két szopi között nem is alszik!8kor fürcsi,szopi és alvás!Éjfél körül kel enni és reggel fél 7ig alszik!!!És nem sírattam soha éjszaka!!Ha nappal többet foglalkozunk velük kevesebbet alszik és éjszaka jól fog aludni!Én is egyedül vagyok a babámmal,de ha semmit nem tudok aludni az éjszaka megoldom nappal,meg amikor ő szusszan!!
10hetes kislány anyukája!
u.i.:lehet lepontozni mert nem értek egyet a siratással!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!