Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem kell neki gyümöls...

Miért nem kell neki gyümöls vagy főzelék után? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Tízórai és uzsonna gyümölcs és zöldség. Kínálom utána cicivel, de nem kell neki, viszont a többi szopi alkalmával nincs meg a 6-8dl anyatej amit a doktornőnk mondott. Ha 100ml-t eszik meg, vagy ha 200at, egyik után sem kell a szopi. Ha kaja előtt kínálom cicivel,akkor meg annyit szopizik hogy utána nem eszik. Na most akkor mi is van? Az egyik cicim nagyon jól termel, már pár napja csak abból szopizik, a másikban jóval kevesebb van, azt szoktam szopik után kínálni, hogy azért abból is fogyjon. Teát,vizet gyümölcslét nem fogad el.
2009. aug. 13. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a babád? Ha elmúlt fél éves, akkor simán kiválthatsz egy-egy étkezést gyümivel és zöldséggel.

Nekem nincs elég tejem, így az ebéd már mindig valami zöldség és utána desszertnek gyümölcs. Imádja a csepp lány, és nem is tekeri a pociját. Szerintem emiatt ne aggódj.

4 hónapos a babám.

2009. aug. 13. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád? Gondolom azért nem kell már neki cici, mert tele a pocakja. Igaz mi tápiztunk már a hozzátáplálásnál, de az enyémnek sem kellett a tápszer, ha jól lakott. És volt, hogy nem fogyott el nálunk sem 6-8 dl tejalapú hami, de a min fél liter mindig megvolt. Nekünk azt mondta a dokinéni, hoy ez a min annél kevesebb ne fogyjon. A babák tudják menni kell neki.
2009. aug. 13. 14:15
 3/4 A kérdező kommentje:

6 hónapos múlt a babám, ezt elfelejtettem :o)

Szóval akkor ne erőltessem a kaja utáni szopit?

Így akkor csak egy ciciből eszik...muszáj abból adni mert nagyon feszülni szokott. A másik elég gyatrácska, akkor azt hagyom,és marad a reggel,délben és este a kizárólag szopi.

Már megeszik egy adagra valót, néha 180, néha 250 et akár gyümölcs akár főzelék.

2009. aug. 13. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Húú jó evő a drága! Akkor ne csodálkozz, hogy nem kér cicit. A lányom ennyi idősen 150 g után sem kért már más. Figyeld az igényeit. Ennyi idősen olyan ügyesen kifejezik már magukat. És ne aggódj!

Azt hiszem második voltam.

2009. aug. 13. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!