Ha kicsit laza a csipője, az már csipőficam?
Figyelt kérdés
A héten voltunk tanácsadáson, a gyermekorvos mikor megvizsgálta a babámat azt mondta, kicsit laza csipője de nem vészes, ha a családban nem volt még "csipős" nem is küld tovább! Tényleg ne ijedjek meg?2009. aug. 13. 11:11
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az ortopédiai csípőszűrésen minket is visszahívtak,mert azt mondta az orvos,hogy laza a babám csípője.
Amikor rá 2 hónapra visszamentünk,megkérdezte az orvos,hogy ki rendelt minket vissza,mert semmi baja nincs a babámnak.
(hozzáteszem,a 2 vizsgálatot ugyanaz az orvos végezte)
Szerintem ne aggódj:)!
2/3 anonim válasza:
A kislányomnak is laza a csípője. Ez annyiban nyilvánul meg, hogy még nem áll lábra (most 1 éves), meg kell erősödnie (gyógytornászunk mondta -de nem a csípője miatt járunk vele, hanem nyaki hipotónia). De nem volt csípőficamos. Ha a babád el kezd majd mászni, mászasd amennyit csak lehet, nekem is ezt tanácsolták :-) Azzal erősödik majd a csípője. És tényleg így van. Szerintem ne aggódj. Ha a szűrés igazolja, hogy nem ficamos, nem lesz gond.
3/3 A kérdező kommentje:
Mi 4 és fél hónaposak vagyunk! Mitől alakul ki ez a laza csipő? Én rontottam, el valamit???
2009. aug. 13. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!