Akinek a babájának kengyelt kellett hordania a csípője miatt, hogy szokta meg?
Kislányom 7hetes és most kapta a kengyelt.minimum 6hétig rajta kell lenni,akkor megyünk kontrollra..Mikor fogja megszokni??tegnap óta van rajta,de szegény egyfolytában sír,...alig bír aludni...
Nektek segített,javított valamit??
Ilyen fiatal korban nagyon sokat segít a problémán. Minnél fiatalabb, annál hamarabb gyógyul. 1 éves kor után már csak műteni lehet és a gyógyulás sem 100%-os. Szerintem azt rosszabbul viselné.
Sajnos túl kell élni ezt az időszakot.
Hát tökéletes sosem lett, kb 2-3 nap után javult a helyzet. Neketek nehezebb ezt elfogadni mint neki. Próbáljatok ti is átlendülni az ellenérzéseken, mert a gyerek átveszi a negatív érzéseket. És semmi körülmények között ne szakítsátok meg a kezelést, legyen rajta folyamatosan a kengyel. Inkább most ez a néhány hét, mint utána fájdalmas műtétek sorozata.
Kitartást!
Én is kaptam gyermekkoromban. Üvöltöttem, anyámék nem adták rám többet. Semmi baja a csípőmnek!
(Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy Te se add rá!)
Nem kell bántani anyámat, értelmiségi nő!!!
Akkoriban - mikor születtem - "divat" volt, hogy mindenkinek kengyelt írtak fel. Még annak is, akinek semmi szüksége nem volt rá. Én is csak így kaptam. A családban sem volt soha csípővel kapcsolatos probléma!
Azért azt még egy védőnő vagy gy.doki is látja, ha valami komolyabb baj van. Nem kell ahhoz szakorvosnak lenni.
Jól van na! Miért kell ilyen bunkó stílusban írni?
Én nem bántottalak Téged, és a kérdezőt sem! Erre Te elkezdesz anyukám fölött ítélkezni...
Mint már írtam, anno fűnek-fának ezt írták fel, OK NÉLKÜL!
Persze sajnálom azokat, akiknek hordani kell -illetve a szülőket is, hogy látniuk kell a gyermekük szenvedését.
Miér kell baromságokra bíztatni valakit???????
kérdezőnek : a baba hamar meg fogja szokni,1-2 hét maximum,de a sirdogálás általában 3-4 napon belül elmúlik.
Tudni kell,hogy ez nem fáj a gyereknek,és nem is kényelmetlen,az ő csipőizületük sokkal lazább mint a miénk,kénylemes nekik a nagy terpesz.Csak úgye a mozgásában korlátozza,és ez nem tetszik neki.
Még valami:akárki akármit ir neked,te csak az ortopéd orvosotokra hallgass és le ne evdd a babádról a kengyelt,mert egy életre nyomorékká teheted.Nem is értem az előző válaszolót,hogy lehet ennyire primitiv,hogy egy ilyne komoly dologgal kapcsolatban olyat mer irni,hogy neki semmi baja nem lett..hát adjál hálát a jóistennek. Egyébként,honnan veszed,hogy ok nélkül irták fel? Én sérült emberekkel dolgozom,láttam már nagyon NAGYON ronda rendellenességeket,amiket az ilyen idióta analfabéta szülők csinálnak a SAJÁT gyerekükkel,mint az előző válaszoló+ a baromi értelmiségi családja.BRRR.....
off vége
kérdezőtől bocsánat,de ez msot nagyon felidegesitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!