Sirnak a babak oltasnal? Minden baba a combjaba kapja a szurit?
én sosem sírtam:)
és mindig a fenekembe kaptam a szurikat:)
Valaki sír valaki nem.
Attól függ mennyi idős. Az én lányom pl. amikor élete első oltását kapta meg se nyikkant, az orvos is csak csodálkozott. Aztán mikor kivette a doki a tűt elkezdett sírni, de hamar megnyugodott. Később viszont már elég volt megközelíteni az orvosi rendelő épületét....
Szerintem a combjába kapja. Máshova legalábbis nem tudom elképzelni.
Ikreimnél volt, hogy az egyik üvöltött, volt, hogy a másik.
Combba szokták adni.
Oltástól is függ hova kapja. Van olyan amit vállba adnak.
A kisfiam az első pár oltásnál nem sírt, olyan vékony kis tűvel adják, hogy szerintem a puha babacombok szinte észre sem veszik. Utána pedig inkább azért kezdett sírni, mert a védőnéni lefogta kinyújtva a lábát. Most 2 éves és elég, ha meglátja a dokit már sír.
Az egyik gyerekem sose sírt (a kislány), a másik (a kisfiú) meg mindig nagyon keservesen, nem is a fájdalomtól, hanem meg volt sértve :)).
Egyébként a combjukba kapták mindet (kivéve a legelsőt a kórházban, azt ugye vállba adják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!