Hogy lehet egy védőnő ennyire bunkó?
Figyelt kérdés
Kislányomat ma kellett vinni a havi vizsgálatra. Mikor odaértünk már jött elénk hogy ne vigyem be a kicsit, mert ma az iskolás gyerekeket oltják. Hozzáteszem fogalmam sincs miért olyankor hívják oda az iskolásokat, mikor csecsemő tanácsadás van, és még a kiskönyvbe is beírja hogy ma menjünk, na mindegy is. Megállt az ajtóban és ugye onnét szólt ki, én ott álltam kezemben a gyerekkel. Erre közölte, hogy mire várok menjek már be az ajtóig mert majd megfagy. Ott állt az ajtónál, bementem egyik kezemben a 7 hónapos gyerek, másik kezemben a takaró meg a táska és ugye nem tudtam az ajtót becsukni, erre rám kiáltott, hogy az ajtót nem tudom becsukni magam után!?? Olyan dühös lettem rá, látja hogy tele a kezem, ő meg ott áll, és nem képes behúzni az ajtót. Ráadásul nagyon bunkón beszélt velem. Nem tudom hogy lehet egy védőnő ilyen paraszt ( már bocsánat). A gyerekekhez sincs egy kedves szava sem, még csak mosolyogni sem mosolyog rájuk. Sosem volt egyébként a szívem csücske, de ezek után....2012. nov. 8. 09:40
11/12 anonim válasza:
Legyél tökösebb. Ha tetszik ha nem Ő van értetek. Megmondhatod hogy "nincs választásod mert nincs másik védő nő de ez nem azt jelenti hogy ilyen stílusban beszélhet veled,és már nem az első eset" lesz ennek még foganatja a felettesénél !!!
12/12 anonim válasza:
Figyu kedves Kédező! Nem fontos a védőnő, tojd le, én ezt úgy küszöbölöm ki, hogy azt a napot választom, amikor a doktornővel együtt van! Amikor valami badarságot, bántót mond, a doktornő fején látom, hogy ne vegyem fel, és csóválja a háta mögött a fejét! Én erre mondok egy: AHA-t, majd a doktornő meghallgatása után angolosan távozunk! Tudom, hogy nagyon bántó! Tudnék, mesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!