Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki ez év februárjában szült,...

Aki ez év februárjában szült, milyen a babátok? Miket tud? Kisfiú, kislány? Van már fogacska, tud ülni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kisfiam febr.18-án született,2150gr,45 cm.Most 6900gr,66cm.Szopik,de már napi 1x gyümizünk és tejpépezünk,de szopit nem váltottunk ki.Foga még nincs,de nagyon nyálzik,ügyesen eszik kanállal.Forog hasról hátra,hátról hasra,kúszik,mint egy kis fóka,kezét hátra hagyja:)Gügyög,sikítozik,3 éves nővérkéjével nagyon elvan,kacag hatalmasakat.Lábát szájába veszi és mindent amit megkaparint.Épp most szedte le a billentyűzet egyik gombját,mert itt van mellettem:)A távirányító a kedvencei közé tartozik,igazi pasi lesz:)))

Ülni még nem ül,de ha fogjuk a kezét felhúzza magát.Imád ölben lenni,nagyon anyás.Mindenkire vigyorog,nagyon igényli a szemkontaktust.Alvása az viszont nagyon rossz,este 11-reggel 8ig,közben 3-4x felébred,napközben 1-2x fél órát alszik,ha alszik:(Imádja nézegetni a kis kezeit,egyedül eljátszik kb 30-40 percet is.

Olyan édes!!!Imádjuk!!!

2009. aug. 14. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Február 4. Kislány. 2900 grammal és 49 cm-el született, most 6700 gramm és 63 cm. Egy darabig (egy nagyobb lendületig) megül önállóan. Forog oda-vissza. Rúgkapál, hadonászik, mindent megfog, szájába vesz. Fogunk még nincs egy sem. Próbál kúszni, de még nem tud. Játékokért simán elnyúl, ha kell kínkeservesen odatolja magát ahhoz, amelyik éppen kell. Nagyon aktív, pürrög, gagyog, sikít, visít, utánozza a hangokat, amiket hall. Szájába veszi a lábait, éjszakánként bejárja a kiságyat. Már eszik gyümit, főzeléket, tejpépet, ügyesen, kanállal. Asszem ennyi röviden. :-)
2009. aug. 14. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
14:32-esnek! igen ez év 26-án születtet .mindenkit meglep ,hogy mit csinál a fiam.nekem ő az első úgyhogy nem tudok kihez viszonyítani.de őrült módon fejlődik minden féle szempontból. már a pocakban reagált a hangomra és rengeteget beszéltem hozzá meg az egész család és ez így van mióta megszülett.tápszeres ő is és már tízórai gyümi,ebéd főzi és uzsi tejpép.lehet hogy azért is nem alszik éjszaka mert minden nap csinál valami újságot és felzaklatja.éjszaka már csinált olyat is a minap hogy felült és úgy aludt de lefektettem és aludt tovább.rengeteket volt kézben kint a kertben meg bent is és mutogattam neki mondtam,hogy mi az amit néz.mióta mászik már a járókába van szinte egésznap.ő úgy alszik,hogy fenn van 2 óra hosszát és alszik 1-2 órát.
2009. aug. 14. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:
14:32! Én Debrecenben szültem.
2009. aug. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!