Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kókusz vagy szivacsmatrac?

Kókusz vagy szivacsmatrac?

Figyelt kérdés

Már annyi kérdést végigolvastam, folyamatosan pro-és kontrákba ütközök kókuszmatrac terén! Valaki esküszik rá, más meg "ráfázott" és a szivacsmatracot javasolja inkább.

Melyiket érdemesebb venni? Aki kókusz/szivacsmatracot vett, megbánta?

Köszönöm szépen, ha írtok! :)

2012. nov. 6. 18:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szerintem most sem leszel okosabb,mert lesz aki a kókuszosra esküszik és lesz aki a szivacsosra.

az én lányaimnak szivacsos volt.

2012. nov. 6. 18:24
 2/14 Jégtánc ***** válasza:
Kókuszmatrac volt mindhárom gyermekemnél,nem bántam meg.Nem is értem ezt a hercehurcát.Szivacsmatracról nem tudok nyilatkozni.Olyat vegyél ami neked szimpatikus
2012. nov. 6. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekünk kókusz van és ha ismét vennem kellene újra azt vennék.Mert: nem deformálódik,nem fekszi ki a gyerek,abszolút nem igényel nagyobb odafigyelést mint a szivacs ,nem penészedik,maximálisan fixen tartja a babám gerincét+hátát...

Igazából egyetlen negatívumot nem tudok mondani ellene.

Legalább 2-3 gyereket simán kiszolgál.

Sokan mondják,hogy nehéz a tisztítása,nem lehet rá védőlepedőt (műanyag) tenni,mert bepállik,bepenészedik:hát dehogy nem .Nekünk újszülött korától az van a normál lepedő alatt,mert rengeteget bukott a kisfiam és nem akartam,hogy a matrac ázzon át.Az ég világon semmi baja nincs!

Tehát én a kókuszra szavazok. :)

2012. nov. 6. 18:28
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, sejtettem, hogy nem leszek okosabb! De hátha valaki mégis olyat ír, amit eddig még nem tudtam/olvastam.

A kókuszmatracra találtam matracvédő lepedőt, ami vízhatlan is, ugyanakkor szellőzik, nem az az sima PVC lepedő.

A kókuszmatracot egy idő után lecserélitek szivacsra??

2012. nov. 6. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kókuszmatrac!

Nekünk is az volt és tökéletes volt.A kislányom 2,5 éves most tettük el idáig azon aludt és semmi baja ,nem deformálódott el be se nyomódott.Kaptunk szivacsmatracot is az egyik ismerőstől de visszaadtam,mert vettünk kókuszt.Nekem az túl puha volt,abba könnyen belesüpped a baba és nem is olyan vastag.A mienké se penészesedett be.Van rajta alapból egy cipzáras huzat + én tettem rá lepedőt is.A tesónak is jó lesz.

2012. nov. 6. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem cserélem le,csak akkor lesz matracváltás,ha már ilyen ifjúsági ágyra váltunk.De abba sem szivacs matrac kerül,hanem olyan,amiben van kókuszbetét.Sokkal időtállóbb és egészségesebb a gerincnek.
2012. nov. 6. 18:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is a hasznos választ! :)
2012. nov. 6. 18:54
 8/14 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam, hogy le "kell" cserélni, mert ez a kókuszmatrac csecsemőknek jó. De akkor ez nem így van, köszönöm, hogy megírtad :)
2012. nov. 6. 18:56
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!Itt is lesz,olyan aki a kókuszra esküszik,olyan is aki a szivacsra.

Én nem olvastam pro-kontra érveket,a kókuszt szimpatikusnak találtam,megvettem.Semmi probléma vele,öt hónapos a kislányom.:)

2012. nov. 6. 20:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen cseréltem, mostam a huzatot mégis iszonyúan összepenészedett a kókusz.
2012. nov. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!