Kókuszmatrac vagy szivacsmatrac? Miért?
Összefoglalva a kókuszrost legértékesebb tulajdonságait:
-természetes anyag
-nagyfokú természetes rugalmassággal rendelkezik
-nedvességet nem szív magába
-kitűnően szellőzik
-atka-, moly- és baktériumálló
-gátolja az asztmás megbetegedést
-kedvező hatású az allergiával szemben
-a hátgerincet stabilan alátámasztja
-felfekvéses betegeknek, illetve a dekubitusz kialakulásának megelőzésére különösen ajánlott
-különböző keménységben készül
-használat után a környezetbe kikerülve maradéktalanul lebomlik
Hát én semmiképpen sem tennék a gyermek alá vízhatlan lepedőt, a mi kókuszmatracunknak pedig mosható a huzat része, és kb. 5 perc alatt meg is szárad, nagyon jó anyagból van. A sokat bukó lányunk büfijeit is felfogja a textilpelus, ami a feje alatt van, még a lepedőn sem látszik, tehát nem ázik át. :) És én pl. kifejezetten nagyon kemény dolgon szeretek aludni, a cél pedig babáknál pont az, hogy semennyire se süllyedjen bele.
Mi nagyon szeretjük, de jó minőségűt válassz mindenképp!
A kókuszmatracon egyik gyerekem se volt hajlandó aludni. Miután kíváncsiságból én is ráfeküdtem, világossá vált, hogy én se lennék hajlandó. Irtó kemény, kényelmetlen.
A szivacsmatrac kényelmes, könnyű tisztán tartani, könnyű mosni, pillanatok alatt megszárad, problémamentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!