Kókuszmatracban jártas anyukák, vélemények?
Kaptunk a testvéreméktől egy használt matracot. Már 5 éves, de szinte új, a gyerek kb. háromszor feküdt rajta. Azóta szobában tárolták, szóval újnak néz ki. Szerintetek lehet használni? Ki kell tisztítani valahogy. A huzatot persze lecserélem.
Ja, és még annyi, hogy kiraktam a matracot a napra, hogy kicsit szellőzzön, de azóta olyan fura gumi, vagy nem is tudom milyen szaga van. Nektek volt ilyen? Véleményetek?
Mi használtan vettük. Leszedtem a huzatot, és a matracot jól átzuhanyoztam. Kitettem napra, megszáradt, és új huzatot tettem rá. Tökéletes azóta is, lányom már másfél éve használja.
Nem volt furcsa szaga, vagyis nem emlékszek rá.
Én is kaptam, én az udvaron átmostam magasnyomásúval, aztán leslagoztam, kiraktam a napra (tavaly nyáron) kint hagytam amig meg nem száradt. Semmi esetre ne vegyél rá műanyag vagy gumi huzatot! megszüneteted vele a kókuszrost lényegét.
Amikor bejött a jóidő most én már raktam is ki a napra, és ki is fogom hetente kéthetente, ahogy eszemben lesz.
Utolsó vagyok, semmiféle vegyszert vagy tisztítószert nem használtam a kókusz miatt.
Ki rakhatod a napra napokig akár, csak esétre vidd be, nehogy elázzon, vagy valami macska ráköltözzön:-)
A nap fertőtlenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!