Kókusz vagy szivacsmatrac?
Melyik a jobb újszülöttnek? Ugye most már a kókusz az elterjedt, de sokan keménynek találták. Viszont a szivacsmatracól meg azt olvastam,hogy túl puha!
Melyiket vegyem? Illetve hol kapok jó áron!
Kókusz matracot!
Nem telepedik meg benne az atka, nem allergizál, nem kőkemény, kényelmes. Jót tesz a kis gerincének.
Szivacs!
A kókusz egy élő valami, a híresztelésekkel ellentétben megtelepedhetnek benne élősködők.E mellet könnyen bepenészedik,és nagyon drága.
mi az ikeában vettünk 5000ért, nagyon jó, nem puha, de nem is kemény!
Húha! Na most ár végképp nem tudom!:)
Az ár most azt mondom annyira nem számít, mert max. 3-4 ezer forintos különbség lehet a kettő között (szerintem)!
Köszi!
Csak itt egy kérdésnél olvastam,hogy sírt a baba a kiságyban, és ahogy kicserélték a kókuszt szivacsra, abbahagyta. Valószínűleg azért,mert túl kemény volt.
Viszont valahol meg azt is olvastam,hogy a matracba ha túl puha belesüpped a feje és legrosszabb esetben meg is fulladhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!