Beszéltek a babátokhoz ha bevásároltok?
Most lehet, hogy hülyének néztek, de már megijedtem magamtól. 15 hónapos a kisfiam és elég sokat beszélgetünk,a napokban vásárolni voltunk és ugye a gyerek a karomon, én meg nyomom neki, hogy most ezt veszünk meg azt veszünk..
Nekem ez annyira természetes, de egy vásárló annyira rámnézett( mintha azt mondta volna, hogy hülye vagy úgysem érti a gyerek), hogy már én is megijedtem magamtól. Tényleg egy kívülállónak ez annyira furcsa?
Vagy én vagyok már megkattanva?
Ti nem szoktatok beszélni a gyerekhez, ha postára, bevásárolni...mentek?
Szia!
Ez természetes, én is mindig magyarázok a kislányomnak, nemcsak vásárlás, séta közben is. Szerintem megérti ő amit mondunk neki, meg így fogja megtanulni, hogy mi micsoda, stb.
10 hós kislány anyukája
Engem totál hülyének szoktak nézni, mikor állunk a sajtok előtt, és kérdezem a gyereket, h mit vegyünk, vagy elmondom neki a húspultnál, h veszünk husikát, és lesz finom pöri stb. Megyünk körbe, és magyarázok, h veszünk kenyeret, mert elfogyott, és sokan néznek, h mi bajom van.
Kicsit zavar, ha felfigyelek rá, de amúgy meg gondoljanak azt, amit akarnak. Szeretek a gyerekkel úgymond beszélgetni, mikor 2 hetes volt, is ezt csináltam, és most, h egy éves is. Elvégre tényleg ebből tanul, ne törődj velük:)
Az én kislányom 3 hónapos. És ha ébren van a boltban, akkor beszélek neki. Nem folyamatosan, de élvezi és figyel rám. És így nem is nyűgösködik.
Akinek meg nem tetszik, hát nézzen máshová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!