Szerintetek baj, hogy 16 hónapos lányom nem tudja mi az a körömvágás?
dehogy baj!
a lányomnak is csak álmában lehetett vágni sokáig, ma már 4,5 évesen szerencsére nincs ilyen gond. Vannak kicsik, akik nem szertik a körömvágást, nekik is, nekünk is jobb, ha átalusszák
Tavasszal még tudtam vágni a lábán úgy, hogx ébren volt, de most már azt is álmában kell.
Nekem mindenképpen kényelmesebb így. Csak később ne legyen belőle kavarodás. Első, te meddig vágtad álmában?
első vagyok
amíg mélyen aludt :-)
aztán jött az az időszak, hogy mindenre felébredt, no akkor már ébren vágtam, de semmi gond nem volt, mintha mindig így vágtuk volna. Meg persze megszületett a tesója is, amikor ő 17 hónapos volt és kevesebb időm és lehetőségem volt akkor "lábujjhegyen" körmöt vágni, amikor a nagy aludt, szépen fokozatosan beleszokott abba, hogy ébren van ilyenkor. Olyan 17-18 hónapos korától vágtam ébren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!