Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kék szemű férfinak és barna...

Kék szemű férfinak és barna szemű nőnek nagy valószinűséggel barna szemű gyereke lesz, ugye?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 10:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A férjem szeme barna,az enyém zöld.A lányunknak szép kék szemei vannak:)
2012. nov. 6. 11:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálunk ez a felállás, kék szemű kislányt szültem.
2012. nov. 6. 11:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem barna páromé kék,mindhárom gyerkőcé kék lett.
2012. nov. 6. 11:49
 14/21 anonim ***** válasza:
olyan nem ír senki akiknél minden gyereknek barna lett? :))
2012. nov. 6. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Ismerősömék mindketten barna szeműek,nekik egy kék,és egy barna szemű gyerekük született,illetve a másiknál egy kék,egy barna szeműből lett egy kék,és egy barna szemű gyerek.
2012. nov. 6. 12:34
 16/21 anonim ***** válasza:
A férjem zöldes szemű, az enyém sötét barna, a lányunké világosbarna, a fiunké pedig fekete. Na jó nem teljesen, de annyira nagyon sötétbarna neki, hogy a gyerekorvos is elcsodálkozott, hogy ritkán lát ilyent. :))
2012. nov. 6. 13:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Én barna vagyok, párom barna. Édesanyám zöld, édesapám barna. Párom szüleinek is barna.

Lett egy barna szemű kisfiam és egy kék szemű kislányom.

Ja, és tesóm is zöld szemű.

2012. nov. 6. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Az én szemem barna, páromé egészen világoskék és a 15 hónapos kislányom szeme színe zöldesbarna! :)

Amúgy anyum barna, apum zöld, tesóm barna, anyósom kék, apósom is kék szemű.

2012. nov. 6. 14:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Férjem szeme világos zöld, az enyém barna. A kisfiam kékes-zöld szemű, a kislányom kék szemű, de szerintem az övé is zöldes lesz később.

Az én családomban mindenki barna szemű, a nagymamám kivételével. Ő nagyon örült a világos szemű dédunokáknak, a 2 barna szemű gyereke, 5 barna szemű unokája és egy barna szemű dédunokája után végre.

A hajszín is érdekes nálunk. A férjem barna, én pedig olyan sötét barna vagyok, amit sokan már feketének mondanak. A gyerekeink szőkék, főleg a kicsi lány. Gondolom majd besötétednek, mert a férjemnek is világos haja volt pici korában.

2012. nov. 6. 14:57
 20/21 anonim ***** válasza:
nálunk apukám szeme kék, anyué barna, a nővéremé zöldes az enyém meg kék.
2012. nov. 6. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!