Kék szemű férfinak és barna szemű nőnek nagy valószinűséggel barna szemű gyereke lesz, ugye?
Én barna vagyok, párom barna. Édesanyám zöld, édesapám barna. Párom szüleinek is barna.
Lett egy barna szemű kisfiam és egy kék szemű kislányom.
Ja, és tesóm is zöld szemű.
Az én szemem barna, páromé egészen világoskék és a 15 hónapos kislányom szeme színe zöldesbarna! :)
Amúgy anyum barna, apum zöld, tesóm barna, anyósom kék, apósom is kék szemű.
Férjem szeme világos zöld, az enyém barna. A kisfiam kékes-zöld szemű, a kislányom kék szemű, de szerintem az övé is zöldes lesz később.
Az én családomban mindenki barna szemű, a nagymamám kivételével. Ő nagyon örült a világos szemű dédunokáknak, a 2 barna szemű gyereke, 5 barna szemű unokája és egy barna szemű dédunokája után végre.
A hajszín is érdekes nálunk. A férjem barna, én pedig olyan sötét barna vagyok, amit sokan már feketének mondanak. A gyerekeink szőkék, főleg a kicsi lány. Gondolom majd besötétednek, mert a férjemnek is világos haja volt pici korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!