Almareszelőn nem pépes lett az alma, hanem "szálas", mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Vagy ez így normális, és nem lesz pépes? Ahogy bemegy, úgy is jön ki...2012. nov. 5. 16:05
1/13 Jégtánc válasza:
Normális,ha nagyon szálas akkor botmixerrel dolgozd el
2/13 anonim válasza:
Szerintem ez almafajta függő. A gála nekem sosem lett szálas, de van egy típus (nagy, piros, nagyon leves), az szinte mindig.
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Vagy tedd a sütőbe, süsd puhára és turmixold le, tökéletesen pürésíthető és így benne maradnak a vitaminok is, sőt nagyon finom is.
5/13 A kérdező kommentje:
Almareszelőn reszeltem...
köszi szépen mindenkinek
2012. nov. 5. 16:43
6/13 anonim válasza:
Nekem almareszelőn is pont olyan szálas lett, ahogy írod, egyedül az ilyan típusú reszelővel lesz pürés, amin felfelé állnak a kis pöckök, nem tudom hogy hívják azt az oldalát, a képen a jobboldal..
Pont ezért kezdtem én is párolni, utána elég csak villával összenyomkodni, és jobban is szereti :)
7/13 sumergo válasza:
Üveg almareszelőn szálas lett? Ez érdekes! Nem keveritek össze a sima reszelőt az almareszelővel? Azon nincsenek lukak, csak felfele álló kúpok! Hogy lesz szálas?
8/13 anonim válasza:
Egy picit valóban szálas lesz, de én azt hittem, hogy a kérdezőnek annál sokkal jobban, mint ami az almareszelőn lesz. Azok az apró szálak, amik az almareszelővel maradnak, nem okoztak gondot.
9/13 anonim válasza:
Az alma fajtájától függ. Próbálj más fajta almát venni!
10/13 Jégtánc válasza:
Gála alma tényleg a legjobb ebből a szempontból .Na meg finom is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!