Melyik a legédesebb alma?
Figyelt kérdés
Lassan szeretném elkezdeni a hozzátáplálást,de sajnos refluxos a babám.Székletgondjai is vannak,lehet hogy jobb lenne őszibarackkal kezdeni?Almából milyet ajánlanátok?2012. okt. 3. 10:57
1/8 anonim válasza:
Nekem a védőnőm azt mondta,hogy a sima aljú almát kell adni a babáknak,mert amelyiknek göröngyös az alja,az illatos alma és attól fáj a hasuk a babáknak.
Jó pl. a jonatán.
2/8 anonim válasza:
Ha szorulása van, akkor inkább a barack lesz neki jó. Az édes alma megfogja a székletet, a savanyú az, ami lazítja. Az én kétéves fiam pl: rajong a savanyú almáért. Kicsi babának viszont nem merném adni, nehogy megfájduljon tőle a hasa.
3/8 anonim válasza:
Utolsóval nem értek egyet! A savanyú alma fogja a pocakot az édes pedig lazítja. Én Gála almát szoktam neki adni.Azt hiszem ez a legédesebb.Imádja.Édes még a Jonagold is.Az én babám is szorulásos volt még mikor csak tápszert evett. Mára már nagyjából kitapasztaltam mi az ami megfogja a pocakját.Ilyen pl. a répa meg a banán.Ezekkel te is vigyázz szerintem.
4/8 anonim válasza:
Én is Gálát szoktam venni a kislányomnak, nagyon szereti.
Nem is tudtam, hogy attól függően, hogy édes vagy savanyú az alma, fogja vagy lazítja a székletet.
5/8 anonim válasza:
A golden is édes, ha már sárga. De én is az őszit ajánlanám.
7/8 anonim válasza:
..persze csak vicceltem hogy melyik a legédesebb,nehogy komolyan vedd ,mézet még nem kaphat ! :)
8/8 anonim válasza:
Amúgy ha itt tartunk, akkor a sült almára szavazok, csak úgy natúran. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!