Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kenhetnék az arcára?...

Mit kenhetnék az arcára? Kisfiam 16 hónapos, és nagyon ki van száradva az arca.

Figyelt kérdés
Kentem rá sucocremet és neogranormont, nem volt jó, kentem rá körömvirágkrémet nem volt jó, kentem rá sima hidrofilt (fürdetőt) nem volt jó, már végül níveát kentem rá, de az sem volt jó. Ki mit ken a gyermeke arcára ha ennyire száraz?Kentem rá dm-s kifejezetten szélkérmet...az sem volt jó.
2012. nov. 4. 14:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
As shea vaj 450g-os 3500ft van kisebb is,de nagyon sokáig elég én egy évig használtam úgy hogy volt időszak amikor naponta többször bekentem.A mosomami.hu-n tudod megnézni én netről rendeltem,de pl.herbaházban is kapható. Az a lényeg hogy finomítatlan legyen mert abban nincs más adalékanyag.
2012. nov. 5. 15:43
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszi!

Most megvettem a bepanthent, majd 3-4 nap múlva meglátom használ vagy sem. Ha nem akkor lépek tovább, ha igen (REMÉLEM) akkor maradok annál.

2012. nov. 5. 21:26
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom elkiabálni de úgy néz, ki hgy használ a bepanthen!
2012. nov. 7. 14:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Hű ,remélem, tényleg jó lesz :-)

(Nálunk most éppen kivirult az ekcéma is, úgyhogy kénytelen vagyok szteriodosat is használni ...)

2012. nov. 7. 18:41
 25/26 A kérdező kommentje:
Teljesen bevált a bepanthen!! Gyönyörú az arca! Ezer köszönet!
2012. nov. 12. 12:57
 26/26 anonim ***** válasza:

De jó, nagyon örülök, hogy nektek is bevált!

Örülök, hogy segíthettem!

2012. nov. 12. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!