Mit kenhetnék babám kipörsent puncijára?
Figyelt kérdés
A feneke nem pöttyös, csak a nunija. Nem tudom mitől lehet, még sosem volt ilyen neki.
Már pár napja nem múlik, valakinek van bevált krémje erre, esetleg ötlet, hogy mitől lehet?
Köszönöm szépen előre is.
2011. dec. 21. 20:08
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem ilyenekre a Sodocrem válik be. Mindig van itthon, és ha ilyen gond van, akkor bekenem a popsit/kuksit, és rendben lesz minden.
2/9 anonim válasza:
Ne nevess ki, de a doktor is ezt ajánlotta, meg a régi mamák is: sótlen disznózsírt. Kéznél van, és nagyon hamar használ.
3/9 anonim válasza:
Próbáld meg a Neogranormont, nekünk mindig az vált be.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem hallottam még a disznózsírról, de mért nevetnélek ki, az nekünk is van itthon mindig, kipróbálom.
Sajnos se sudocrem, sem neogranormon nincs itthon, csak bepanthen.
De valamelyiket biztos megveszem, ha a zsír nem válik be. Köszönöm még egyszer.
2011. dec. 21. 20:22
5/9 anonim válasza:
elméletileg se sudot se neogranormont nem szabad a nunira kenni mert mindkettő hámosító. a bepanten jó lehet de ültesd naponta 2x kamillás fürdővízbe, az is sokat segíthet, éjszakára hintőporozd be és minél többet legyen pelus nélkül!
6/9 anonim válasza:
A bepanthen is hámosító. Szabad a nunusra kenni, csak hosszú távon nem szabad használni!
7/9 anonim válasza:
Mármint a sudo, és a neugranormon.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek is! Csak rendbe jön valamelyiktől.
Szép estét mindenkinek!
2011. dec. 21. 21:11
9/9 anonim válasza:
Mivel mindenkinek más válik be, az lenne a legjobb ha orvoshoz vinnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!