Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kenhetnék az arcára?...

Mit kenhetnék az arcára? Kisfiam 16 hónapos, és nagyon ki van száradva az arca.

Figyelt kérdés
Kentem rá sucocremet és neogranormont, nem volt jó, kentem rá körömvirágkrémet nem volt jó, kentem rá sima hidrofilt (fürdetőt) nem volt jó, már végül níveát kentem rá, de az sem volt jó. Ki mit ken a gyermeke arcára ha ennyire száraz?Kentem rá dm-s kifejezetten szélkérmet...az sem volt jó.
2012. nov. 4. 14:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Azt fogok venni...ha más nem majd elkenem a fenekére:-)
2012. nov. 4. 20:58
 12/26 A kérdező kommentje:

Igen, mi is kaptunk az orvos által felírt krémet, mert egy időben a lábszára is eléggé ki volt száradva, azt kentem most az arcára is, de míg a lábára jó volt az arcára sajnos nem:-(

Én el sem tudom képzelni amúgy, hogy mi ez...talán a fűtéstől, vagy a széltől lehet. Bár van párologtatója a szobájában, és nem is megy mindig a fűtés. Nagyon csunya a kis arca:-(

2012. nov. 4. 20:59
 13/26 anonim ***** válasza:

Itt a Bepantenes :-)

Az én Fiamnak sokszor olyan volt az arca, hogy hámlott, meg be volt repedezve a szárazságtól, iszonyúan tudott kinézni. A gyógyszertárival is úgy vagyunk, mint Ti, hogy az egész teste nagyon szép tőle, de az arcára nem jó.

Megvettem a Babét (miután én is végigpróbáltam az összes általad leírtat), de az aztán végképp semmit nem ért, ahhoz képest, hogy kifejezetten babaarckrém ...

Hát nem tudom, mitől van ez, de hátha jó lesz nektek is a Bepanten! Amikor elkezdtem használni, naponta 4-5x is bekentem neki vékonyan, mostanában elég reggel meg este, illetve hidegben séta előtt is szoktam.

Doki látta már a babádat? Mert a fiamnak ekcémás is szokott lenni az arca is, na, olyankor viszont csak a szteroidos kenőcs használ, amit a doki ír fel!

2012. nov. 4. 21:06
 14/26 A kérdező kommentje:
Szia! Persze látta. Akkor írta fel a kenőcsöt ami mindre jó csak az arcára nem. De neki nem ekcémás. És a Te fiadnak is csak ilyenkor jön ez elő? Mert neki tavaly is ugyanekkor kezdett el így száradni az arcán a bőre. Akkor is kentem már rá mindent, de most már nem akarok így kísérletezni. Akkor nem veszem meg a bebát, pedig már holnap készültem. Veszek bepanthent...háááátha jó lesz.
2012. nov. 4. 21:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Lipobase-t. Nekünk a gyerekorvos ajánlotta és nagyon bevált.
2012. nov. 4. 21:25
 16/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, neki is főleg ilyenkor durvul el a helyzet, gondolom a fűtés meg a hideg közrejátszik. Amúgy is száraz bőrű, de hogy az arca hogy tud kinézni szegénynek ...

Majd írd meg, hogy mit tapasztalsz! Remélem, segít!

2012. nov. 4. 22:42
 17/26 anonim ***** válasza:
9es vagyok.A gyógyszertári nekünk sem vált be, de amit a gyógyszertárban dolgozó anyuka kitalált az igen.Az én babámnak is az arca olyan volt, mintha berepedezett volna, hámlott, de rendbe hozta.
2012. nov. 4. 23:19
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszi! Lipobase lesz akkor a következő ha a bepanthen nem válna be.

Neki nem repedezik, kissé piros, és száraz.

2012. nov. 5. 08:36
 19/26 anonim ***** válasza:
Kisfiam ekcémás lett a jhonsons fürdetőtől, sok mindent próbáltunk míg rátaláltunk a shea vajra (mindenképpen a finomítatlanra). Nagyon jó, most hogy elkezdődött a fűtés és a beöltözés kezdett előjönni de gyakran bekenem neki így már nem is látszik. Mi azért választottuk ezt mert az arcáról vagy a kezéről esetleg a szájába kerül akkor sem nagy baj. Mindenképp ajánlom mert természetes semmi vegyi cucc nincs benne.
2012. nov. 5. 10:49
 20/26 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, Te hol szerzed be a shea vajat? És mennyibe kerül?
2012. nov. 5. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!