Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Már kezdek nagyon...

Anyukák! Már kezdek nagyon aggódni! Szerintetek is van már rá okom, ugye?

Figyelt kérdés

Fiam koraszülött volt.Már 11,5 hós.

6 hósan hátáról a hasára fordult.

7 hósan hasáról a hátára.

7 hósan kutyázott.

8 hósan kúszott.

9 hó előtt 3 nappal elkezdett mászni.

10,5 hós kora óta fel tud állni és már most 11,5 hósan tartunk ott,hogy 1-2 lépeget is.

DE VISZONT ülni nem tud.Nem tud kiülni magától.

Ha felültetem se mondhatnám,hogy nagyon stabil.

Szerintetek?Első babám,így nem tudok viszonyítani,meg nem is értek hozzá.

1 éves kora után kell legközelebb vinnem koragondozásra.

2012. nov. 4. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vannak gyakorlatok ,rá. Igen mászatom.Sőt logopédiában használják a nagy mozgást a beszédhibás gyerekeknél ,több éves korban is.

Szerintem ha jár akkor elég erős az üléshez csak nem mászott eleget nincs meg a rutin,hogy mászásból kitegye a fenekét és onnan felüljön.Ez hülyeség hogy állásból tanulnak meg ülni. Nem.

Így:

felülés mászatás 7-10 hónapos

http://www.youtube.com/watch?v=nRME1hQuvws&feature=relmfu

2012. nov. 6. 11:56
 12/15 Anikó1985 ***** válasza:
szerintem semmi gond. Az én fiam ugyan mindent időben csinált, de előbb állt és utána tanult meg ülni. Alényeg, hogy egy kicsit később csinálja a dolgokat, de nincs elkésve.
2012. nov. 6. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Ma 10:50esnek. én vagyok a reflex tornás. Ezt nem én találtam ki hanem szakember tanácsolta. Nem ilyen drasztikusan kell elképzelni h a hátára ülsz és nem engeded..a lényeg hogy végig kellene járni a lépcsőfokokat. És igenis lehet a későbbiekben probléma abból ha valami kimarad. Ezek szerint az is normális mikor írják hogy 6-7hónapos baba "áll"!!? én láttam azt a kisfiút aki éppen csak a mászást hagyta ki, sosem volt vele probléma semmilyen téren, mégis 8éves korában az iskolában kiderült hogy nem tud labdát pattogtatni. Ki gondolt volna rá?! Ha érdekel valakit, mi olyan szupi szakembert fogtunk ki hogy azt mondta nekem az első foglalkozáson hogy ha akarom nekem is visszatudja vezetni azt hogy hogyan alakult baba koromban a mozgásom.
2012. nov. 6. 18:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszolóknak is,csak elég szomorú,hogy az én kérdésemen kezdtek el vitatkozni,mert ez az én aggodalmamon nem segít!!!

Kisfiam rengeteget mászik,egész nap egyfolytában,mégsem megy neki.

Nála szerintem nem maradt ki lépcsőfok,csak az ülés hiányzik.

2012. nov. 7. 10:47
 15/15 Golan Trevize ***** válasza:
Az is lehet, hogy tud ülni, csak nem akar. (Nem kényelmes vagy nem elég izgalmas neki.)
2012. nov. 7. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!