Kislanyom 9 hetes es mindig csak kb. Fel 10korul alszil el este rendesen hosszabb idore, amikor en is megyek aludni. Hogyan, mivel tudnam ot raszoktatni, hogy olyan 8korul mar rendesen aludjon? Nembaj, ha olyan keson megy aludni?
Amugy olyan 10 korul szok reggel felebredni, persze azert ejjel felkel, ha ehes, de gyorsan vissza is alszik.
CSak attol felek, hogy hozza fog szokni a kesoi alvasra
De jó nektek! Az én babóm jó ha fél tízkor alszik. Van hogy 11-ig kubikol, boldogít minkent, de talán ilyenkor este a legédesebb, egyfolytában gagyarászik és nevetgél. 4 hós elmúlt már, de ezt csinálja születése óta. 9-nél hamarabb sose aludt el. Viszont ő már reggel fél5-5 körül ébred. Nem 10-kor!!! Alig alszunk valamit. Majd csak alszik már kicsit többet. Ebben bízunk. Sztem nem baj ha addig fent van, az ismerőseim között is általában ez a gyakorlat.
Ha mégis szeretnéd hamarabb elaltatni, sztem a fürdést hozd előrébb, lehet ahhoz igazodika pici. Nálunk legalábbis így van. Fürcsi, utána 1-1,5 óra szopi és alvás.
Hátha.:)
Ha valaki borítékolná nekem, hogy születése után így fog aludni a babóm.... Egy szavam se lenne. Amúgy előbb-utóbb fog változni szép lassan, hogy mikor alszik el, addig is élvezd, hogy legalább te is tudsz pihenni.
Ha mindenáron változtatni szeretnél, csak egész lassan, fokozatosan próbáld előbbre hozni az esti rituálékat, szopit, stb., akkor szinte észre se fogja venni, és átáll a korábban elalvásra. De ne nagyon erőltesd szerintem, nehogy felborítsd a rendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!