Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislanyom 9 hetes es mindig...

Kislanyom 9 hetes es mindig csak kb. Fel 10korul alszil el este rendesen hosszabb idore, amikor en is megyek aludni. Hogyan, mivel tudnam ot raszoktatni, hogy olyan 8korul mar rendesen aludjon? Nembaj, ha olyan keson megy aludni?

Figyelt kérdés

Amugy olyan 10 korul szok reggel felebredni, persze azert ejjel felkel, ha ehes, de gyorsan vissza is alszik.

CSak attol felek, hogy hozza fog szokni a kesoi alvasra

2008. máj. 22. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte az enyém is ilyen volt, én olyan 3 hónaposan szoktattam rá a 8-kor lefekvésre, azóta 7-kor ébred reggel. Szerintem addig te is ráérsz ezzel. Utána szépen fokozatosan megpróbálhatod az utolsó szopit kicsit korábbra hozni, majd meglátod, hogy reagál rá. Még nem vagy elkésve semmivel.
2008. máj. 22. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Még csak kilenc hetes!És nem késő az esti fél 10 óra elalvás!!Az én babámnak 3 hónapos kora körül lett rendszeres időbeni alvása.És mi este 9- fél 10-kor alszunk és hajnali ötkor eszik először.Jó, hogy neked reggel ilyen sokáig alszik!.:)Tehát megnyugtatlak, hogy nem baj és kis idővel befog állni a rendszeresség.Én direkt este kilencre raktam az alvást, mert így jön ki a 4 órás etetés.8 órától 8.30 ig meztelenkedés és játszás, amit imád 8.30-kor fürdés, maszírozás és 9 -kor hami és utána már alszik is.Azt nem tudom,hogy neked hány óránként eszik, de nekünk így jött ki!Remélem segítettem egy keveset.
2008. máj. 22. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:

De jó nektek! Az én babóm jó ha fél tízkor alszik. Van hogy 11-ig kubikol, boldogít minkent, de talán ilyenkor este a legédesebb, egyfolytában gagyarászik és nevetgél. 4 hós elmúlt már, de ezt csinálja születése óta. 9-nél hamarabb sose aludt el. Viszont ő már reggel fél5-5 körül ébred. Nem 10-kor!!! Alig alszunk valamit. Majd csak alszik már kicsit többet. Ebben bízunk. Sztem nem baj ha addig fent van, az ismerőseim között is általában ez a gyakorlat.

Ha mégis szeretnéd hamarabb elaltatni, sztem a fürdést hozd előrébb, lehet ahhoz igazodika pici. Nálunk legalábbis így van. Fürcsi, utána 1-1,5 óra szopi és alvás.

Hátha.:)

2008. máj. 22. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki borítékolná nekem, hogy születése után így fog aludni a babóm.... Egy szavam se lenne. Amúgy előbb-utóbb fog változni szép lassan, hogy mikor alszik el, addig is élvezd, hogy legalább te is tudsz pihenni.

Ha mindenáron változtatni szeretnél, csak egész lassan, fokozatosan próbáld előbbre hozni az esti rituálékat, szopit, stb., akkor szinte észre se fogja venni, és átáll a korábban elalvásra. De ne nagyon erőltesd szerintem, nehogy felborítsd a rendet.

2008. máj. 23. 05:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig változnak a szokásaik... az én lányom is gyakran csak 11-12 körül tudott este elalzudni, bármit csináltam. Fürcsi után szopi, ringatás, de hiába. Elfogadtam, most 1 éves, és magától ráállt az este f9-9 körüli elalvásra. Nálunk a nagyobb tesók is ilyenkor mennek, így ez teljesen jó nekünk.
2008. máj. 23. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!