Kislányom lassan 4 hónapos . Még nincs egy anyajegye sem . Mikor kezd kijönni nekik? Másik kérdésem meg az lenne, hogy újszülött korában megkapta az oltást BCG-t, de még nem fakadt ki neki az nagy gond? Nektek mikor fakadt ki?
Nem kell a BCG oltásnak kötelezően kifakadnia, elég, ha megfakad: ez jelenthet egy piros duzzanatot, vagy gennyes reakciót is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Az anyajeggyel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy a fiamnak születése óta van egy kis folt a combján, már elmúlt két éves, és más pötty nincs rajta, szerintem ez genetika.
Kedves 8as. De újra oltják!!! Mi esett le az anyajegy? Az kizárt. Esetleg szemölcs. Anyajegy nem esik le!!!
Az én fiamnak is 3-4 hósan fakadt ki. 8 hósan jött ki 3 anyajegy. Azóta nem látok többet.
12-es.
Itt nem oltják újra,1 hete mondta a védőnő mikor rákérdeztem mikor kellene kifakadnia az oltásnak.
És úgy született,hogy volt anyajegy a fején és az ujján,2 hetes korára eltűnt mind2.Azóta sem jött vissza,a helye sem látszik. A védőnő is meglepődött,de voltunk orvosnál,nincs vele semmi gond...
8as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!