Kislányom lassan 4 hónapos . Még nincs egy anyajegye sem . Mikor kezd kijönni nekik? Másik kérdésem meg az lenne, hogy újszülött korában megkapta az oltást BCG-t, de még nem fakadt ki neki az nagy gond? Nektek mikor fakadt ki?
Az hogy még nincs anyajegye, az szerintem genetika.
Nekem rengeteg van :S és a kislányom már úgy született, hogy volt egy a combján. Azóta csak egy jött ki rajta. Most 15 hónapos.
Nem emlékszem pontosan mikor, de erre az időre már kifakadt a BCG oltás. Nagyon sokáig váladékozott (több hét). Nem szabad nyomkodni ilyenkor. Tegyél rá valamit, ha nem akarod, hogy összepiszkolja a ruhát.
Én nem tettem rá semmit, gyakrabban cseréltem a body-t, hogy tiszta maradjon az oltás helye is.
A védőnőnek minden hónapban kellene menni látogatni, és a gyerekorvosnak is minden alkalommal meg kell néznie a BCG oltást!
Amennyiben elmulasztotta, szólj neki, hogy vessen rá egy pillantást, minden rendben van-e.
Miénk már kezd halványodni.
Az én lányom lassan már 7 hónapos és még neki sincs egyetlen egy anyajegye sem. Ha jól emlékszem neki 3-4 hónaposan fakadt ki, de nem vagyok benne biztos.
szép estét :)
Az én kislányom 2 hónapos,még neki sem fakadt ki.Én kérdeztem a védőnőt,azt mondta már nem okoz gondot,ha nem fakad ki,már nem oltják újra,úgyhogy ezen ne izgulj.
Anyajegye még nincs,sőt,amivel született az is leesett :D
Kisfiam 9 hónapos és egy darab anyajegye sincs.
A BCG-nek szerintem ki kellett volna már fakadnia.A védőnő nem szokta megnézni,ha mentek hozzá/vagy ő megy hozzátok?Kellene pedig; vagy a gyerekorvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!