Fiús Anyukák, egy kis közvélemény kutatás! Válaszolnátok?
Ti húzogatjátok a kisfiatok fütyijén a bőrt?
Mert vannak érvek pro és kontra, de kiváncsi lennék, hogy melyik a gyakoribb.
Lehet rosszul tudom, de a műtét fitymaszűlületnél van csak, a letapadást nem műtik. Nekem 2 fiam van "imádom" ezt a témát amúgy. A nagyfiam6 éves, és fitymaszűkület nincs egyik fiúnál sem, de a letapadás az mevan még most is. Már többször sikerült krémmel rndberakni a dolgokat mi1éves kor után húzogattuk, de csak fürdéskor. Előtte nagyon meg se lehetett fogni a kukijukat olyan kis picike...
Na viszont mindig visszatapad még most is, ezer véleményt kérdeztem már most én is úgy vagyok vele, hogy félig feljœn amíg nincs vele gond addíg beérem ennyivel, főleg hogy mióta magának húzogatja fürdésnél sokkal jobban feljön a bőr. Én túl bátortalan vagyok, valahogy azt gondolom fájdalmas lehet ha túlhúzom. A kicsi 1 éves múlt nemrég elkezdtem neki de csak fürdésnél finoman. De pl mikor gyerekdokinak mondtam, ő is azt mondta, hogy kamaszkorig is lehet ilyen visszatapadós probléma, nem kell tülaggódni, majd megnézte a kicsit , és ijedten felkiáltott hogy húú de le van ez tapadva!
este fürdetésnél én kicsit megtisztitom neki, már ha engedi.
nekünk a doktornő azt mondta, hogy húzkodjuk óvatosan meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!